Kirjanpitäjä ja palkanlaskija, Elegian Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei Sinä

TALOUSHALLINNON AMMATTILAINEN !

Olemme auktorisoitu 13 talouden ammattilaista työllistävä tilitoimisto. Asiakkainamme on kaikkia yrityskokoluokkia toiminimistä pörssiyhtiöihin. Olemme yrittäjävetoinen tilitoimisto, jolle työntekijöiden hyvinvointi sekä perheen ja työn yhdistäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen tilinpäätös- ja palkanlaskentataitoista kirjanpitäjää. Pääset käyttämään laajaa asiantuntijuuttasi asiakasyritysten kirjanpidossa, palkanlaskennassa, tilinpäätöksissä, verotuksessa sekä taloushallinnossa yleensä.

Mitä toivomme sinulta?
-Soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa, KLT / PHT-tutkinto katsotaan eduksi
-Aiempaa kokemusta kirjanpitotyöstä ja palkanlaskennasta 1-3 vuoden ajalta
-Asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
-Kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista ja järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen Maestro, Procountor ja Netvisor -järjestelmistä

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilökuntaedut (mm. lounasetu, liikuntaetu, laaja työterveys sekä työajalla tapahtuva hieronta kerran kuukaudessa). Työyhteisömme on osaava ja rento - meillä on mukavaa ja autamme toisiamme!

Meillä työtäsi on mahdollisuus muokata myös kiinnostuksesi mukaan. Mikäli olet kiinnostunut markkinoinnista, sisäisten prosessien kehittämisestä tai muista kasvuumme ja kehitykseemme liittyvistä tehtävistä, niin meillä pääset varmasti halutessasi työskentelemään myös näiden asioiden parissa.

Toimistomme sijaitsevat Juvalla, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Puumalassa. Meillä on hyvät etätyömahdollisuudet sekä joustavat työajat. Tämän hetken henkilötarpeemme kohdistuu Juvalle, ja toivomme sinun työskentelevän Juvan toimipisteellä lähityössä min. 2 pv viikossa.

Tule mukaan osaavaan ja reippaaseen tiimiimme, ota yhteyttä!

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen: jenni-mari.penttinen@elegian.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenni-mari.penttinen@elegian.fi