Asiakasneuvoja, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
"Aitoa auttamisen halua, reipasta ongelmanratkaisukykyä ja sopivasti myyntikenkä ojossa." Sopiiko tämä kuvaus sinuun? Kotimaisen vakuutusyhtiön ovi on avoinna vakituiselle ja kokoaikaiselle asiakasneuvojalle Turun ja Oulun palvelutoimistoissa.

Tässä tehtävässä autat asiakasta siellä, missä hän apuamme haluaa: toimistolla, puhelimitse, chatissä tai verkkopalvelussa. Kanavasta riippumatta asiakasneuvojan tehtävä on ratkaista asiakkaan ongelma mutkattomasti, ystävällisesti ja reilusti sekä huolehtia hänen vakuutuksensa kuntoon kokonaisvaltaisesti. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Odotamme sinulta

Näissä hommissa opittava ei koskaan lopu kesken. Jos koet ihmisten auttamisen palkitsevaksi etkä hätkähdä välillä hektisiäkään päiviä, asiakasneuvojan homma voisi sopia sinulle oikein hyvin. Plussaa, jos sinulta löytyy jotain näistä ominaisuuksista:

- Myynti- ja palveluhenkisyyttä
 - Tavoitteellista työskentelyotetta
 - Yhteistyökykyä ja positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 - Kykyä ja halua uuden oppimiseen
 - Kykyä hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Mielenkiintoiset, vaihtelevat työtehtävät sekä Suomen parhaat ja tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Paitsi että autamme sinut tehtävässä alkuun, pääset kehittymään matkan varrella ja laajentamaan osaamistasi. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on avuliaat ja mukavat työkaverit. Peruspalkan 2.383 € / kk lisäksi meillä on mahdollisuus kuukausittaiseen kannustepalkkioon sekä vuosittain maksettavaan tulospalkkioon. Tarjolla on myös vakuutusalan työehdot ja huikeat edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä. Meillä olet hyvässä seurassa noin 400 muun turvalaisen kanssa.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Mari Holtari 040 593 5802 tai Samuli Hyötylä 050 496 4253.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 30.6.2024. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan meillä 1.9.2024 alkavassa perehdytysohjelmassa.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240703/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer