Kirjanpidon tai laskentatoimen asiantuntija, Tracwest Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Konevuokraamo Rentti / Tracwest Oy on CASE-maarakennuskoneiden, PALMS- metsäkuormaajien, sekä Palmse Trailer-perävaunujen maahantuoja Suomessa. Yritys tarjoaa kaikkiin edustamiinsa merkkeihin huolto- varaosa ja vuokrapalvelut kaikissa toimipisteissään.

Konevuokraamo Rentti / Tracwest Oy on perustettu Honkajoella 1998 ja vuosien saatossa yritys on kasvanut valtakunnalliseksi toimijaksi ja yrityksellä on toimipisteet Honkajoen lisäksi myös Tuusulassa, Pirkkalassa ja Oulussa. Yritys työllistää 25 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 20 miljoonaa Euroa.

Rentti tunnetaan valtakunnallisesti luotettavana kauppakumppanina ja hyvänä asiakaspalveluosaajana. Rentin arvot ja toiminnan kivijalka kiteytyvät mottoon "Tehdään niin kuin luvataan"

Haluaisitko tulla osaksi kasvavaa joukkoamme?

Tehtävä on meillä uusi, aikaisemmin taloushallinnon arkea on pyörittänyt alihankinnalla yrittäjä, mutta työmäärän kasvaessa tarvitsemme nyt kokoaikaisen ammattilaisen tukemaan tekemisestämme. Meillä on käytössä tilitoimiston palvelut, jotka vastaavat kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä ja sinun tehtävänäsi on vastata meidän päässämme taloushallinnon tehtävistä mm. osto- ja myyntilaskuista, kirjanpidon avustavista tehtävistä, raportoinnista, johdon tukitehtävistä, sekä prosessien kehittämisestä. Taustasta ja kokemuksesta riippuen tehtävään voidaan yhdistää muitakin tehtäviä esimerkiksi palkanlaskentaan, budjetointiin tai sopimusten hallintaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät edut, kuten kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja työterveyshuollon, henkilökunnan sairauskuluvakuutuksen, sekä Smartum hyvinvointiedut. Työpisteesi sijaitsee Honkajoella ja ympärillesi saat mukavan työyhteisön, jolta saat aina tukea tehtävääsi. Sinulla on mahdollisuus tehdä myös jonkin verran töitä etänä. Tässä yrityksessä ja tehtävässä sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kasvuun sekä itsesi ja osaamisesi kehittämiseen. Edellinen tehtävänhoitaja on matkassa mukana varmistamassa, että saat kaiken tarvittavan tiedon.

Toimit itsenäisesti ja sähköinen toimisto on sinulle arkipäivää. Työssä tulet käyttämään Automaster ja Netvisor ohjelmistoja, sekä muita nykyaikaisia sovelluksia. Olet tarkka ja analyyttinen etkä vierasta tiukkoja aikatauluja. Haluat kehittyä ammatillisesti ja pysyä ajan tasalla osaamisesi suhteen. Toivomme sinulla olevan myös aikaisempaa kokemusta taloushallinnon monipuolisista operatiivisista tehtävistä, viihdyt myös rutiinitehtävien parissa. Tuemme sinua osaamisesi kehittyessä ja pidämme huolta työntekijöistämme.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta viimeistään 11.7.2024 mennessä jättämällä hakemus ja CV.
https://duunitori.fi/taloushallinnon-ammattilainen-sdsuu-18304715/hae
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/taloushallinnon-ammattilainen-sdsuu-18304715/hae