Kuorma-autonkuljettaja, kesätyö, Lassila & Tikanoja Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä; väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja komian sekä vaihtuvan konttorinäkymän. Oletko sinä tuleva kiertotalouden arjen sankari, joka kerää ja kierrättää raaka-aineita uusiokäyttöön? Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen Seinäjoen yksikön toiminta-alueelle kesäkaudella 2024. Tehtävässä vastaat itsenäisesti tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työ sisältää pakkaavan jäteauton, kappaletavara- ja vaihtolava-auton ajoa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-22 väliselle ajalle, mutta tarvittaessa mukaan saattaa tulla myös viikonloppuvuoroja. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti kesäkuun aikana ja hommia riittää syyskuun loppuun saakka. Seinäjoen yksikkömme sijaitsee osoitteessa Runkotie 34.

Edellytämme kuljettajalta vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. E-kortin, Digipiirturi- ja työturvakortit sekä aikaisemman kokemuksen kuljetustöistä laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta ajateltua työskentelytyyliä. Tehtävään valituille teetämme työhöntulotarkastuksen huumausainetesteineen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, asialliset varusteet työhön ja hyvän perehdytyksen tehtävään! Hakuaika päättyy 30.6.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Lauri Kallioniemi p. 050 471 7073 keskiviikkoisin klo 14-15. Osoitteesta lt.fi/kuljettajaksi voit tutustua tarkemmin kuljettajan työhön L&T:llä.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Asiasanat: kesätyö, kuorma-autonkuljettaja, jäteautonkuljettaja, kuljettaja, kokoaikainen, määräaikainen, Seinäjoki
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=82839&company=lassilatik