Rengasasentaja, sis. raskas kalusto ja pinnoitus, Ab Kokkolan Rengashuoltoliike Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ammattitaitoista

rengasasentajaa vakituiseen, toistaiseksi voimassa olevaan, työsuhteeseen (aluksi koeajalla).

Tehtäviisi kuuluu henkilöauto, pakettiauto ja raskaan kaluston rengasasennukset, pinnoitustehtävät sekä muut rengaspalveluihin liittyvät työt.

Hakijalta toivomme joustavuutta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä edes auttavasti. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on tarpeellinen. Arvostamme myös sitoutuvuutta ja luotettavuutta. Yrityksemme on pieni ja rengasasentajien tiimissä on tärkeää, että voi kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työ on sesonkiluonteista, syksyisin ja keväisin töitä ja kiirettä on paljon, talvella ja kesällä työ on väljempää. Ajokortti on välttämätön.

Kokkolan Rengashuoltoliike on vuonna 1960 perustettu vakavarainen perheyritys. Vakituiset ja pitkäaikaiset työntekijät ovat toimintamme kulmakivi ja kaikki työsuhteemme tällä hetkellä ovat kaikki 4-30 vuotta pitkiä. Meillä rekrytointi tehdään rengasasentajien keskuudessa, koska he parhaiten tietävät kuka sopii heille työkaveriksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on reilu ja kilpailukykyinen ja perustuu osaamisen tasoon, aina kuitenkin vähintään autonrengasalan Tes:n mukainen. Meillä on myös palvelusvuosilisät ja lomalta paluurahat käytössä. Lisätienesteihinkin on mahdollisuus, jos kiinnostaa itsenäiset työkeikat ilta- ja viikonloppuaikaan.

Koska olemme juuri nyt ylityöllistettyjä kesälomien aikana, niin otatko yhteyttä whatsapp viestillä tai sähköpostilla, jos puhelimeen ei vastata. Heinäkuussa vastaavat henkilöt ovat kesälomalla, joten vastaaminen hakemuksiin voi venähtää viikoilla silloin.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jos olet kiinnostunut työstä, ota yhteyttä nopeasti.

Yhteystiedot: Jussi Kotka, Puh: 0504092584

sähköposti: liisa.oja@kokkolanrengashuolto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:liisa.oja@kokkolanrengashuolto.fi