Web Editor (Contentful), Posti, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Postille Web Editoria sisällönhallintajärjestelmän muutosprojektiin. Tässä tehtävässä rakennetaan verkkosivupohjia ja luodaan sisältöjä Contentful-työkaluun. Mikäli sinulla on hieman aikaisempaa osaamista esimerkiksi verkkosivujen rakentamisesta, skarppi ote työssäsi, sekä intoa oppia uutta ja tuottaa laadukasta työtä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Älä siis jää miettimään, vaan hae paikkaa jo tänään!'

Tehtävänkuvaus
Tässä tehtävässä työskentelet osana Postin Content-tiimiä sisällönhallintajärjestelmän muutosprojektissa. Päätyökaluna käytät sisällönhallintajärjestelmää, Contentfulia. Contentful on pilvipohjainen palvelu, joka on suunniteltu sisällönhallintaan ja sisällön jakamiseen erilaisissa digitaalisissa kanavissa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu verkkosivujen siirtämistä Contentful-alustalle, sekä sivupohjien luomista järjestelmään.

Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jolla on hieman aikaisempaa ymmärrystä verkkosivujen teknisestä rakentumisesta (esim. HTML) Menestyäksesi tehtävässä, olet myös aktiviinen tekijä, joka edistää itsenäisesti omaa tonttiaan ja auttaa tarvittaessa muita.

Tarjoamme
-Monipuolisen roolin isossa organisaatiossa
-Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä
-Työllistyt tehtävään Academic Workin kautta, joten tukenasi on myös Academic Workin kattava osaaminen

Etsimme
-Tehtävään soveltuva koulutus
-Aikaisempaa kokemusta nettisivujen rakentamisesta (esim Wordpress, HTML)
-Sujuva suomen ja englannin kielitaito
Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus Contentful-ohjelmistosta. Osaamista olet voinut hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:
-Oma-aloitteinen, edistät työtehtäviä itsenäisesti ja aktiivisesti.
-Tiimipelaaja, viihdyt ympäristössä, jossa tehdään sekä itsenäisesti että tiimin kanssa töitä
-Kiinnostunut ymmärtämään kokonaisuuksia ja ratkomaan ongelmia

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.
Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Posti Group Oyj
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikkayritys, joka tarjoaa monipuolisia ja luotettavia jakelupalveluita yrityksille ja kuluttajille. Posti Jakelu vastaa postin, pakettien ja lehtien jakelusta kattavasti ympäri Suomen. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen tehokkaita ja kestäviä logistiikkaratkaisuja sekä kehittyä jatkuvasti vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. Posti Jakelu on osa valtakunnallista Posti Groupia, joka toimii myös kansainvälisillä markkinoilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/web-editor-contentful-posti-helsinki/FTQ451?i=0