TEKNINEN LAADUNVARMISTAJA (QA), Lemonsoft Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 5.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kokenutta

TEKNISTÄ LAADUNVARMISTAJAA

vahvistamaan QA-tiimiämme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan varmistamaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) laatua todistetusti mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Strategiaamme kuuluu yhä vahvemmin automatisoidun testauksen kehittäminen ja sen kattavuuden laajentaminen. Myös kehittäjiemme työntekijäkokemuksen kannalta on tärkeää turvata uusien muutosten tekeminen, ilman huolta vanhan toiminnallisuuden hajottamisesta.

Odotamme sinulta:

-Työkokemusta vastaavista töistä
-Ymmärrystä nykyaikaisista testaustyökaluista ja automaatiosta sekä testausmetodologiasta
-Kykyä auttaa tiimiä omaksumaan uutta
-Vahvaa sisäistä ja ulkoista viestintätaitoa
-Azure DevOps tuntemusta
-Intohimoa laatua ja käytettävyyttä kohtaan
-Arvostamme lisäksi ymmärrystä nykyaikaisten web-sovellusten kehittämisen asettamista
 tietoturvavaatimuksista.

Voit työskennellä missä tahansa toimipaikassamme, myös etätyöskentely on mahdollista.

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Meille on myönnetty jo kolmesti arvostettu Future Workplaces -sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä saat Director of Product Development, Juha-Matti Lehtimäki, juha-matti.lehtimaki@lemonsoft.fi

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 5.8.2024 mennessä PeopleOps Manager Mari Alahuhtalalle, osoitteeseenrekry@lemonsoft.fi

Laitathan sähköpostin aiheeksi QA. Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Pidämme tietosuojaasi ensiarvoisen tärkeänä. Työnhakijan tietosuojaselosteessa kerromme, miten ja miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, sekä mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Huomioithan, että hakemuksen lähettämisellä hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja ehdot.

Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.lemonsoft.fi/tyopaikat/tekninen-laadunvarmistaja-qa/