Toimistotyöntekijä, Suomussalmen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Palkkaus: 2497,18€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimistotyöntekijän keskeisiin tehtäviin kuuluvat kunnanjohtajan ja hallintojohtajan sihteerinä toimiminen, henkilöstö- ja luottamushenkilöhallinnon valmistelevat toimistotyöt, varatietosuojavastaavan tehtävät sekä tarkastuslautakunnan ja vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerin tehtävät. Työnkuva sisältää lisäksi taloushallinnon tukitehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä, talousraportointia, maksuliikenteen seurantaa sekä erilaisia kirjanpidollisia tehtäviä ja selvityksiä. Toimistotyöntekijä toimii tarvittaessa myös taloushallinnon toimistosihteerin sijaisena. Tehtävänkuvaa voidaan osittain muotoilla valitun osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaisesti.

Toimistotyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto hallinnon tai talouden alalta. Tehtävässä edellytetään hyviä kirjallisia ja tietoteknisiä taitoja. Taloushallinnon ja/tai kunnallishallinnon tuntemus ja käytännön kokemus taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi. Työhön kuuluu asiakaspalvelua niin kunnan sisäisille kuin ulkoisillekin asiakkaille, joten työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Toimistotyöntekijän tehtävä täytetään vakinaisesti 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan liukuvaa toimistotyöaikaa (36,25 h). Suomussalmen kunnassa on käytössä työhyvinvointietuus ePassin kautta sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyöräetuuteen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnan palkkajärjestelmän mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2497,18 euroa, minkä lisäksi tulevat mahdolliset työkokemuslisät. Suomussalmen kunnassa on käytössä myös työsuorituksen arviointiin perustuva henkilökohtainen lisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakuaika on 12.6.-31.8.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609899/fi_FI