Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, ANNU sosiaal, ANNU Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule töihin ANNU sosiaalipalveluille Viitasaarelle!
Etsimme aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaa elokuusta alkaen syyslukukauden ajaksi.

Etsimällämme työntekijällä on joustava ja innokas ote työhön. Kokemus aamu- ja iltapäivätoiminnan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen, tärkeintä on oikeanlainen asenne. Työstä suoriutuminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa. Työskentelet aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajana, sekä mahdollisesti muissa yrityksen tarjoamissa palveluissa, kuten lapsiperheiden kotipalvelussa.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan työ ANNU sosiaalipalveluilla on monipuolista ja palkitsevaa. Työskentely tapahtuu Toimintakeskus Kaislan tiloissa. Asiakkaat ovat erityistarpeisia lapsia. Työskentelet pääsääntöisesti toisen ohjaajan työparina, mutta osittain myös omatoimisesti. Lasten koulupäivän aikana voit suunnitella ja kehittää asiakkaiden kanssa suoritettavaa toimintaa, tai osallistua yrityksen hallinnollisiin tehtäviin, kuten rekrytointiin.

Mikäli koet muiden auttamisen sydämen asiaksi, olet sosiaalinen, luotettava ja oma-aloitteinen, niin saatat olla etsimämme henkilö. Etsimme ensisijaisesti yhtä kokoaikaista työntekijää, mutta halutessasi työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

ANNU sosiaalipalvelut on ystävänpäivänä 2023 perustettu, ammattitaitoisten yrittäjien luotsaama yritys. Tarjoamme palveluita lapsiperheille, nuorille ja aikuisille ympäri Suomen.
Tervetuloa mukaamme luomaan Suomen parasta sosiaalialan työpaikkaa!

Täytä hakulomake osoitteessa https://form.hailer.com/e87ccc83ffe90b57af14a40cbf8c3954

Lisätietoja arkisin klo 8.30-9.00:

Hannele Summanen
hannele@annu.fi
044 5381602
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hannele@annu.fi