Tuntiopettaja oman äidinkielen opetus (ranska), Kauniaisten kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kauniaisiin määräaikaista, sivutoimista ranskan oman äidinkielen opettajaa lukuvuodeksi 2024-2025, ajalle 8.8.2024-31.5.2024. Määräaikaisuuden perusteena on tietyn tehtäväkokonaisuuden suorittaminen. Opetustuntimäärä palvelussuhteen alkaessa 2vvt.

Oman äidinkielen vahva osaaminen tukee lapsen ja nuoren identiteetin kehittymistä ja siten auttaa oman paikan löytymistä yhteiskunnassa ja lisää osallisuutta. Oman äidinkielen säilyttäminen ja kehittäminen auttavat myös suomen kielen oppimisessa. Oppilaan oman äidinkielen opetus vahvistaa oppimista kokonaisvaltaisesti sekä tukee ja rohkaisee oppilaita käyttämään omaa kieltään monipuolisesti.

Oman äidinkielen opetusryhmissä voi olla oppilaita niin Kauniaisten suomen- kuin ruotsinkielisestä esi- ja perusopetuksesta ja lukioista.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisuuden osoittavat todistukset liitetään työhakemukseen ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisessa työhaastattelussa.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan tätä tehtävää täytettäessä huomioida myös hakijat, joilta puuttuu muodollinen kelpoisuus.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002) ennen palvelussuhteen alkamista.

Edellytämme tehtävään valittavalta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Eduksi luemme kokemuksen vastaavasta tehtävästä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609142/fi_FI