Korvausneuvoja ajoneuvokorvauksiin, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko auttaa ihmisiä selviytymään taloudellisesti pienempien ja isompien vahinkojen keskellä?

Etsimme ruotsinkielen taitoista asiakaspalvelun osaajaa korvausneuvojaksi ajoneuvokorvaustiimimme vahvistukseksi. Sijaintisi voi olla joko Tampereella, Kuopiossa tai Espoossa. Työ on kokoaikaista ja alkaa syyskuun alussa.

Korvausneuvojana tehtäväsi on palvella LähiTapiolan asiakkaita, joita on kohdannut ajoneuvovahinko. Olet korvausneuvojana eturintamassa kohtaamassa asiakkaitamme tilanteessa, joka hänelle yleensä ainutkertainen. Se, miten osaat kohdata ja palvella tällaisen hädän hetkellä, on ratkaisevan tärkeää.

Asiakaspalvelumme on saamamme palautteen perusteella erittäin ystävällistä ja kuuntelevaa. Se on meille keskeisen tärkeä asia. Lisäksi on olennaista, että palvelutilanteessa huolehdit asian etenemisestä, kysyt ja kokoat tarvittavat tiedot tapahtuneesta sekä kerrot, miten asian käsittely jatkuu. Työssäsi ratkaiset perehdytysjakson jälkeen itsenäisesti vahingon korvattavuuden vakuutusehtojemme mukaisesti. Tukenasi ovat muut asiantuntevat ammattilaisemme.

Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä suullisesti että kirjallisesti. Selvittäessäsi vahinkoasiaa ja sen korvattavuutta teet yhteistyötä muiden LähiTapiolan elämänturvaajien ja kumppaneidemme, kuten juristien, vahinkotarkastajien ja korjaamoiden kanssa. Työhösi kuuluu myös kirjallisen korvauspäätöksen tekeminen asiakkaalle.

Meillä työvuorot ovat arkisin klo 8-17. Hyödynnämme työssä monipaikkaisuutta, jonka ansiosta voit työskennellä osan työajasta myös kotoa käsin, kun olet oppinut työskentelemään itsenäisesti.

Odotamme sinulta

- Kiinnostusta parhaaseen asiakaspalveluun ja halua työskennellä tehokkaasti yhteisten tavoitteidemme eteen
 - Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta
 - Kykyä tehdä nopeatempoista työtä ja mukautua muuttuviin tilanteisiin työpäivän aikana
 - Vastuuntuntoa ja huolellisuutta
 - Kykyä viestiä asiakkaittemme kanssa sujuvalla suomen sekä ruotsin kielellä

Hyvä pohjakoulutus tehtävään on esimerkiksi kaupallinen tai tekninen koulutus, mutta pärjäät meillä myös muun koulutuksen tai ammatillisen kokemuksen turvin. Annamme nimittäin tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka ansiosta voit kehittyä korvauspalvelun ammattilaiseksi. Tarvitsemme eri alojen osaajia tehtäviimme ja kiinnostus ajoneuvoja kohtaan on helpottaa työn omaksumista.

Meillä voit olla oma itsesi ja olemme LähiTapiolassa sitoutuneet kohtelemaan kaikkia tasapuolisesti. Teemme työtämme arvojemme mukaisesti: hyväntahtoisesti, rohkeasti ja intohimoisesti.

Tarjoamme

Alkuun annamme kattavan perehdytyksen tehtävään, minkä jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti asiakkaitamme palvellen. Asiantuntijamme ja oma tiimisi tukevat sinua työssäsi ja meillä saat kehittää osaamistasi jatkuvasti. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön sekä valmentavan esihenkilön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla.

Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Aloittelevan korvausneuvojan palkka on 2441 €/kk + kielilisä 60 €. Palkan lisäksi meillä on monipuoliset henkilöstöedut kuten lounasetu, ePassi, laaja työterveyshuolto, henkilövakuutus 24/7, henkilöstörahasto, alennetut vakuutusmaksut ja monia työhyvinvointia tukevia palveluja, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Haluatko kuulla tarkemmin korvausneuvojan työpäivästä? Lisätietoja kertoo mielellään palvelupäällikkö Elina Kesola, puh. 040 504 2979, pe 14.6. klo 8-10, to 20.6. klo 13-14 ja ti 25.6. klo 9-10 välisenä aikana.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.6.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toivottavasti jätät hakemuksesi pian meille.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240890/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer