Tarjoilija Ikaalinen Spa & Resortiin, kesätyö, Ik, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ikaalinen Spa & Resort kesärekry 2024 - ammattitaitoa, asennetta ja aurinkoa!

Kiinnostaako kesätyö, jossa pääset oppimaan uutta eikä varmasti tule tylsää hetkeä? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä etsimme Ikaalinen Spa & Resortin ravintoloihin vielä yhtä TARJOILIJAA kesälle 2024!

Ikaalisten kylpylän juuret juontavat vuoteen 1884, ja pitkään palvellut kylpylähotelli avasi ovensa uudistuneena kesällä 2021 nimellä Ikaalinen Spa & Resort. Viihtyisä kylpylähotelli tarjoaa asiakkailleen monipuolisia lomaelämyksiä, ja asiakaskokemus on heille kaikki kaikessa. Ikaalinen Spa on myös makuelämysten maailma ravintoloineen ja täyden palvelun Day Spa -hoitola tarjoaa puitteet ylelliseen kasvohoitoon tai rentouttavaan hierontaan.

Tästä linkistä pääset tutustumaan paremmin Ikaalinen Span ravintolatarjontaan: https://ikaalinenspa.fi

Tarjoilijana pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten ruoka- ja juomakonseptien parissa. Vastaat osaltasi siitä, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen ravintolakokemuksen. Lisäksi kesäaikana Ikaalinen Spassa järjestetään useita tapahtumia, joten työnkuvaasi voi kuulua myös drinkkien tekoa baaritiskin takana.

Arvostamme ammattiosaamista, asennetta - jossa paistaa tekemisen meininki ja kykyä heittäytyä resortin kiireisen kesän pyörteisiin. Etsimme työntekijää, jolla olisi jo aikaisempaa kokemusta A la carte -tarjoilusta tai tehtävään soveltuva koulutus. Ikaalisissa sinua odottaa hienot puitteet, mahtavat asiakkaat ja huippu henkilökunta! Toivottavasti sinä pääset mukaan!

Työtunteja on kesän ajalle tarjolla reilusti, ja töitä tehdään aina auringon noususta yön pikkutunneille. Toivommekin sinulta valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut ravintolapalveluihin, majoituksiin ja Ikaalinen Span aktiviteetteihin. Työsuhde toteutetaan vuokratyösuhteena Bolt.Works Oy:n kautta, ja sinulla on mahdollisuus ansaita myös bonusta hyvin tehdystä työstä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat 11.8. asti. Sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa töitä keikkaluontoisesti myös kesän jälkeen, ja tilanteen mukaan voimme keskustella myös vakituisemmasta työsopimuksesta.

Oletko sinä etsimämme ravintola-alan osaaja? Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä, joten lähetä hakemuksesi heti tänään! #kesäduuni2024

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Nelli Sonne: 040 921 8285 nelli.sonne@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1380468