Lasikuitutyöntekijä/tuotantotyöntekijä, HR Solutions Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vakituista lasikuitutyöntekijää Sysmään!

Harla-Muovi Oy, on vuodesta 1994 Sysmän Valittulassa toiminut yritys, joka valmistaa asiakkailleen lokasäiliöitä, jätevesi- ja hulevesipumppaamoita, puhdasvesi- ja jätevesipaineenkorotusasemia sekä erilaisia erikoissäiliöitä.

Tehtäväkuvaus
Osana tuotantotiimiä Valittulassa tulet työskentelemään monipuolisesti erilaisten lasikuitukomponenttien parissa, osallistuen tuotteiden valmistukseen. Työtehtäviisi kuuluu muottien valmistus, lasikuidun leikkaaminen ja muotoilu sekä hartsin sekoitus ja levitys. Työtehtävät vaativat käsityökalujen käytön osaamista sekä valmiutta fyysiseen työhön. Työ vaatii myös huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Mitä odotamme sinulta

-Positiivista asennetta ja halua kehittyä ammatillisesti
-Mahdollisuutta liikkua työpaikalle omalla autolla
-Piirrustusten lukutaito sekä aikaisempi kokemus lasikuidun käsittelystä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle

-Vakituisen ja täyspäiväisen työn
-Työympäristön, joka kannustaa jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen
-Koko tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

Töitä tehdään arkisin klo 6.00-14.00. Palkkaus Muovituoteteollisuuden ja Kemian tuoteteollisuuden TES mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Hausta vastaa HR Solutions Finland, lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Olga Malyavko arkisin ma-pe klo 9-15 välillä, 050 3553 764, olga@hrsolutions.fi

Toivomme, että saamme lukea hakemuksia monipuolisilla taustoilla, ja teiltä hakijoilta ennakkoluulotonta asennetta ja rohkeutta hakea juuri tätä työpaikkaa. Jätä työhakemus nettisivujemme kautta, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Käynnistämme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti!

Linkki työhakemukseen: https://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/4591451-lasikuitutyontekija-harla-muovi-oy-lle
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/4591451-lasikuitutyontekija-harla-muovi-oy-lle