Edustaja, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko menestyä myynnin parissa? Etsitkö uutta tekemistä ja sinusta olisi innostavaa toimia yrittäjänä vakuutusalalla? Oletko itsenäiseen toimintaan pystyvä, yrittäjähenkinen ja pidät hyvien asioiden myymisestä?

Etsimme nyt vakuutusedustajaa Jyväskylään henkilöasiakkaiden myynnin pariin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinusta on innostavaa hakea uusia asiakkuuksia ja keskustella aina uusien ihmisten kanssa heidän elämästään. Kartoitat ja rakennat heidän tarpeisiin sopivaa ja parasta taloudellista hyvinvointia, myös yllätysten varalle.

Alkuun päästäksesi neuvomme yrittäjyyden aloitukseen liittyvissä tehtävissä ja lupaamme sinulle hyvät työvälineet sekä kattavan koulutuksen. Saat tukea talon sisältä asiakaspotentiaalien kartoittamiseen ja valtakunnallisen myyntiverkostomme tuen. Takaamme myös jatkuvan valmennuksen myyntityöhön.

Odotamme sinulta

- Halua olla menestynyt myynnin ammattilainen
 - Tavoitteellista ja yrittäjähenkistä otetta
 - Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
 - Positiivista ja energistä asennetta myyntityöhön
 - Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä
 - Intoa oppia uutta ja haastaa itseäsi

Arvostamme kokemusta myynnistä, yrittäjyydestä ja/tai vakuutusalalta.

Tarjoamme

- Mahdollisuuden hyvään ansaintaan tunnetun ja vakavaraisen yhtiön kumppanina
 - Valmiin kohderyhmän ja sen kautta tulevat kontaktit sekä vinkit talon sisältä
 - Mahdollisuuden taloudelliseen tukeen toiminnan alussa
 - Huipun kollegajoukon, valmentavan aluemyyntipäällikön sekä koko organisaation tuen
 - Mielenkiintoisen työn ja hyvät tuotteet sekä selkeät kilpailuedut markkinassa
 - Mahdollisuuden uuteen ammattiin ja kehittymiseen myynnin parissa

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja olet kiinnostunut reilujen vakuutusten myymisestä sekä omaehtoisesta työskentelystä arvostetun, vakavaraisen, sekä alalla jatkuvasti kehittyvän yhtiön kumppanina, otathan yhteyttä.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä edustajana toimimisesta, lisätietoja antaa Hanna Savolainen 050 5962439 ja 17.6. alkaen Mikko Korhonen 0400 623000.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 14.7.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot sekä yritysyhteydet tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240759/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer