Keittiöpäällikkö, Scandic Aulanko, Scandic Hotels Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Haemme Scandic Aulangolle keittiöpäällikköä vakituiseen 112,5h/3vko työsuhteeseen. Scandic Aulangolla arki on tapahtumarikasta johtuen Aulangon tarjoamista upeista puitteista kuten laaja kokous- sekä kylpyläosasto.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja palkitsevan työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus halutessasi kehittyä urallasi. Saat myös mittavat henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen mm. ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennukset, hotellien majoitusedut, ePassi, työterveyshuolto ja useiden yhteistyö-kumppaniemme tarjoamat alennukset ja edut.

Keittiöpäällikön työtehtävät:

Päävastuualueenasi on hotellimme ruokatuotteen laadun varmistaminen ja kehittäminen sekä keittiötiimin johtaminen. Työhön kuuluu muun muassa ruokatuotteen maun, ulkonäön ja esivalmistustyön kehittäminen, yhdessä tiimin kanssa. Vastaat keittiön miehityksestä, tavarantilauksista ja olet tulosvastuullinen osastostasi. Toimit osana hotellin johtoryhmää.

Välität vieraista ja työympäristöstäsi sekä olet reilu ja iloinen tiimipelaaja. Haastat itseäsi ylittämään vieraidemme odotukset ja haluat kehittää toimintaa omalla ammattitaidollasi.

Mitä odotamme sinulta?

- Vahvaa osaamista sekä a la carte että C&B toiminnasta
 - Jonkin verran kokemusta esihenkilötyöskentelystä ja johtamisesta monipuolisessa ravintolatoiminnassa
 - Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
 - Kannustavaa ja motivoivaa johtamistyyliä
 - Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä

Lisätietoja tehtävästä antaa F&B Manager Katja Hietanen katja.hietanen@scandichotels.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240767/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer