Lippu.fi -toimihenkilö, Tampere, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko loistavien asiakaspalvelukokemusten tuottamisesta syttyvä, reippaan ja energisen asenteen omaava tapahtuma-alan tähti? Saatat olla juuri etsimämme henkilö, sillä haemme nyt osaavia tekijöitä Lippu.fi:n palvelutiimiin sekä muihin toimihenkilötehtäviin.

Lippu.fi markkinoi ja myy lippuja monikanavaisesti tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain, ja heidän verkkokaupassaan vieraillaan vuosittain yli 20 miljoonaa kertaa.

Lippupiste Oy aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1996. Yritys tunnetaan nimellä Lippu.fi, ja on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä CTS Eventimiä, joka toimii yli 25 maassa ja välittää kanavissaan vuosittain yli 300 miljoonaa lippua. Lippu.fillä on toimipisteet neljällä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa. Yrityksessä työskentelee yli sata tapahtuma-alan ammattilaista.

Lippu.fi on Suomen suurin lippuyhtiö, joka palvelee tapahtumajärjestäjiä ja tapahtumataloja sekä lipunostajia vuosittain yli 30 000 tapahtumassa. Lippu.fi tuottaa palveluita yli tuhannelle suomalaiselle tapahtumajärjestäjälle, jotka ovat valinneet lippuyhtiön kumppanikseen, sekä asiakaspalvelua lipunostajille monikanavaisesti.

Lippu.fin arvoja ovat luotettavuus, asiakasläheisyys, rohkeus, intohimo ja yhdessä tekeminen. Lippu.fi:ssä rakennetaan työyhteisöä, jossa tehdään töitä rennosti, rohkeasti ja yhteistyössä toisiinsa luottaen.

Etsimme Lippu.fi:lle toimihenkilötehtäviin mm. palveluneuvojia, palveluasiantuntijoita ja järjestelmäasiantuntijoita.

Työpäiväsi tapahtumien ja asiakaspalvelun pyörteissä ovat vaihtelevia ja hektisiä, joten toivomme, että omaat ripeän ja joustavan työotteen, hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä ennen kaikkea loistavan asiakaspalveluasenteen, joka ei hyydy kiireenkään keskellä. Omaat aikaisempaa kokemusta tapahtuma-alalta, ja sinulta löytyy myös myynnillistä otetta työhön. Käytät päivittäin työssäsi erilaisia järjestelmiä, joten toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

Saat työhösi alkuun kattavan perehdytyksen, ja myös tämän jälkeen sinulla on taustalla tiimisi tuki. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena Bolt.Works Oy:n kautta. Palkkauksessa noudatetaan ICT-alan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Onko tässä sinun unelmatyösi? Lähetä hakemuksesi CV:n kera, niin pääset mukaan hakuprosessiin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Antti Tuhkala: 050 591 6014 antti.tuhkala@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1376864