Henkilökohtainen avustaja, Hesso Heljä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
35-vuotias nainen etsii kokopäiväistä avustajaa auttamaan päivittäisissä toiminnoissa, kuten WC-asiat, hygienia, siirtyminen, pukeutuminen, asioinnit, harrastukset, sähköpostit, siivoaminen, kaupassakäynti, ruoanlaitto ja vaatehuolto. Ei hoitotyötä. Työ vaatii itsenäistä työotetta, yhteistyötaitoja muiden avustajien kanssa, ulospäinsuuntautuneisuutta, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ja vastuunkantoa. Koska avustettavalla itsellään on toiminnan ohjauksen vaikeuksia, sinun on itse kyettävä ohjaamaan toimintaasi.

Tärkeää olisi myös, että henkilö on kiinnostunut samoista asioista. Harrastan soittamista, lukemista, kulttuuria, uimista, telttailua ja laskettelua eli olethan valmis olemaan harrastuksissani mukana. Laskettelutaito katsotaan isoksi eduksi! Jos olet kiinnostunut intensiivisemmästä avustamisesta ja esim. laskettelusta, voit asua esim. Pohjois-Suomessa. Matkustan 3-4 kertaa viikossa ympäri Suomea. Työ on fyysisesti raskasta, koska liikun pääasiassa pyörätuolilla. Toimeen kuuluu avustamista uinnissa, venyttelyä, nostoja sekä siirtelyjä tuolista, lattialta, sängystä jne. Tarvitsen apua myös aikatauluttamisessa ja asioiden organisoinnissa.

Työskentelen media-alalla, ja kiinnostus sitä kohtaan katsotaan eduksi. Etsin osallistuvaa, elämänmyönteistä ja työtään arvostavaa henkilöä, joka pitää haasteista ja on joustava. Odotan avustajalta valmiutta matkustaa kanssani Suomessa. Aikatauluni muuttuvat usein nopeasti, joten työ on kaikkea muuta kuin rutiinien toistamista. Vastapainona pääset matkustamaan, osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Työn lisäksi päivän rutiineihin kuuluu tavanomaista kotona oleskelua, elokuvien katselua ja muuta rentoa elämää naurun ja teekupposen ääressä. Rakastan Michael Monroeta, jonka keikoilla käyn usein.

Olisi hyvä, jos englanninkielentaitosi on sujuvaa, mutta tärkeintä on halu työskennellä vammaisen henkilön kanssa. Sinun olisi oltava riittävän pitkä (n. 165 cm) eikä sinulla saisi olla yli- tai aliliikkuvia niveliä tai muita terveysongelmia. Elämänkokemus ja kyky toimia itsenäisesti ovat työssä tärkeitä. Eduksi on perehtyneisyys suomalaiseen kulttuuriin.

Palkka voi nousta työsuorituksen parantuessa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ma-su välillä, sovittaessa myös 3-vuorotyötä ja jaksotyötä n. 150h/kk sisältäen yövuoroja ja matkustamista kotimaassa. Työntekijöiden toiveesta meillä tehdään pidempiä työputkia, josta seuraa pidempi vapaa. Vuorot sovitaan kuukausittain tiimin jäsenten kesken, kaikkien toiveet ja tarpeet huomioiden. Viikonlopuista ja illoista maksetaan asianmukaiset lisät. Avustajalta vaaditaan myös valmiutta mahdollisiin hälytystöihin. Emme edellytä avustajalta rokotteita. Toivottavaa olisi, että sinulla on auto käytettävissä.

Lisätietoja ja yhteydenotot: puh. 0453561337, sähköposti: meetra.invoices@gmail.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:meetra.invoices@gmail.com