Myyjä, Gina Tricot Oy,
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mahtavaa, että olet kiinnostunut liittymään Gina Tricot -tiimiimme!

Mitä sinun tulee tietää meistä?

Gina Tricot on ruotsalainen muotiketju, joka on perustettu vuonna 1997. Yrityksellämme on yli 2000 työntekijää. Tarjoamme muodin viimeisimpiä trendejä kaikille naisille yli 30 maassa. Tällä hetkellä myymälöitämme löytyy noin 180, viidestä eri Euroopan maasta. Lisäksi nettikauppamme toimii ympäri Eurooppaa.

Meille tärkeintä on WOW-fiilis! Haluamme, että meillä työskentely ja asiointi on hauskaa. Rakastamme asiakkaitamme sekä työntekijöitämme ja haluamme tarjota heille yllättäviä elämyksiä ja hauskoja hetkiä myymälöissämme. Arvomme ovat Passion & Commitment, Teamwork, Smartness sekä Challenge, ja ne ovat mukana kaikessa mitä teemme. Meillä voit sekä kehittyä itse, auttaa kehittämään toimintaamme ja edetä urallasi. Gina Tricot on toiminut Suomessa vuodesta 2007, ja tiimissämme on yhä työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana alusta saakka. Työtehtävät ovat tosin voineet muuttua useastikin matkan varrella - meillä aidosti viihdytään ja haluamme tarjota myös kehittymismahdollisuuksia. Kun töissä on hyvä ilmapiiri, se välittyy asiakkaillemme!

Nyt haemme Tornion tiimiimme myyjää.

Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa heinäkuussa 2024 ja viikkotyöaika on keskimäärin vähintään 5 h/viikko.

Myyjänä Gina Tricot'lla saat työskennellä inspiroivassa ympäristössä kannustavan tiimin kanssa, ja opit kaiken monipuolisesta myymälätyöstä! Meille tärkeintä on onnellinen asiakas, joka saa inspiraatiota ja energiaa työssään viihtyviltä työntekijöiltämme. Toivomme, että voit työskennellä joustavasti kaikkina myymälän aukioloaikoina. Kokemus myymälätyöstä ei ole välttämätöntä, koulutamme sinut tehtävään. Tärkeintä on halu oppia nopeasti, myönteinen asenne ja kyky toimia tehokkaasti ja iloisesti kaikissa tilanteissa. Meillä yksikään päivä ei ole samanlainen ja töissä saa olla hauskaa!

Jos sinäkin rakastat nopeatempoista työtä ihmisten parissa, muotia, WOW-fiilistä, ja haaveilet monipuolisesta urasta asiakaspalvelun parissa, jätä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeen kautta jätetyt hakemukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://careersfinland.ginatricot.com/