Myymälänhoitaja, Kicks Kosmetikkedjan Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KICKS Iso Omena etsii myymäläpäällikköä määräaikaiseen sijaisuuteen.

Tavoitteemme on olla asiakkaille ainutlaatuinen kauneuden keidas, ja haemme nyt myymäläpäällikköä, joka on aidosti kiinnostunut tehtävästään, innostunut tuotteistamme, innokas tuloksen tekijä ja joka esimerkillään ohjaa myyntiä sekä myymälän nopeasti muuttuvaa työympäristöä. Myymäläpäällikkömme kannustavat aktiivisesti työntekijöitänsä saavuttamaan asetetut tavoitteet ja kehittymään ammatillisesti työssään.

Päätehtäväsi myymäläpäällikkönä on ohjata myymälän päivittäistä toimintaa ammattimaisesti olemalla henkilökunnallesi esikuva ja esimerkki. Ohjaat tiimiäsi kannustavasti tarjoamaan asiakkaillemme miellyttävän ja elämyksellisen ostokokemuksen. Sinulla on tarvittavat valmiudet ohjata tiimisi sille asetettuihin tavoitteisiin. Myymäläpäällikkönä vastaat kehityskeskusteluista, tiimipalavereista sekä henkilökohtaisista tavoite- ja tuloskeskusteluista. Vastaat myymälän operatiivisesta toiminnasta sekä kampanjoiden ja esillepanojen toteuttamisesta kampanjasuunnitelman mukaisesti. Vastaat myymäläsi tulostavoitteista, tunnusluvuista ja budjetista.

Työskentelet itse aktiivisesti myynnin parissa, ohjaat ja kannustat henkilökuntaasi. Varmistat, että asiakkaamme kohtaavat aina motivoituneen ja palveluhaluisen myyjän, jolla on hyvä tuotetuntemus.

Työvuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikoihin, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisin.

Olet etsimämme henkilö, jos

Olet asiakas- ja tulossuuntautunut
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä henkilökuntasi kanssa
Viihdyt ihmisten parissa ja pidät asiakaspalvelusta
Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja positiivinen asenne
Sinulla on kokemusta vastaavista myynti- ja johtotehtävistä.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai kokemusta kauneuden alalta.
Olet kiinnostunut myynnistä ja edustamistamme tuotteista
Pystyt itsenäiseen ja yrittäjämäiseen työskentelyyn
Toivomme myös, että olet sitoutunut ja motivoitunut ja osaat ajatella kauppiashenkisesti. Pidät nopeatempoisesta työtahdista dynaamisessa yrityksessä, ja haluat olla mukana vaikuttamassa yrityksemme kehittymiseen. Ymmärrät, että olet esikuva työntekijöillesi ja motivoidut henkilökuntasi onnistumisesta.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden:

Olla mukana KICKS:in menestymisessä
Johtaa ja kehittää työntekijöitä
Kehittää itseäsi johtajana
Oletko etsimämme ammattitaitoinen esimies?

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus syyskuusta 2024 - elokuuhun 2025

Työn aloitus: sopimuksen mukaan / syyskuu 2024

Lisätietoja tehtävästä antaa area manager Sari Mattsson puh. +358 40 678 2946.

Hae jo tänään! Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydettyä.

Uskomme KICKSissä tasa-arvoon, osallisuuteen ja moninaisuuteen ja tiedämme, että erilaiset kokemukset vievät meitä eteenpäin. Siksi suhtaudumme myönteisesti kaikkien sukupuolten hakijoihin, joilla on erilainen tausta ja elämänkokemus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.kicks.fi/