Myyjä Orthex SmartStore Outlettiin Lohjalle, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 29.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule myymään kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja Orthexin tuotteita tehtaanmyymälään.

Haemme myyjää Orthex SmartStore Outlettiin Lohjalle.

Orthex on johtava muovituotteiden valmistaja Pohjoismaissa, ja panostaa kestävään kehitykseen ja innovaatioihin. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan Orthexin ammattilaisten joukkoon Lohjalla ABC-liikennemyymälän yhteydessä toimivassa tehtaanmyymälässä . Tarjoamme sinulle laadukkaiden tuotteiden parissa monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään myyjänä asiakaspalvelutaitojasi.

Työtehtävät koostuvat mm. asiakaspalvelusta, tavaralähetysten purkamisesta ja esille laitosta. Orthex arvostaa sinua, joka olet täysi-ikäinen, sitoutunut ja myyjänä asiakaspalveluhenkinen. Aiempi kokemus myymälätyöskentelystä on eduksi. Myymälässä vierailee paljon turisteja, joten suomen kielen lisäksi pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Myyjän tehtäviin kuuluu myös myymälän valikoimatuotteiden keräilyä tehtaalta, joten sinulla pitää olla mahdollisuus kulkea muutaman kerran kuukaudessa myös Lohjan Immulassa sijaitsevalle tehtaalle.

Työ alkaa osa-aikaisena keikkatyönä Eezyn kautta, mutta Orthex etsii nyt henkilöä, joka voisi myöhemmin siirtyä heille vakituiseksi osa-aikaiseksi työntekijäksi. Ennen työn aloittamista saat mahdollisuuden tutustua yritykseen ja työtehtäviin paikan päällä. Näin voit varmistaa, että työ on juuri sinulle sopivaa.

Eezy tarjoaa sinulle oman HR-henkilön, joka on tukenasi koko työsuhteen ajan. Tehtävässä noudatetaan kaupanalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle liikunta- ja kulttuurietua sekä hierontaedun.

Jos kiinnostuit, älä epäröi vaan hae tehtävää heti oheisen hakulinkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä tietosi ja taitosi huolellisesti, niin nopeutat osaltasi hakusi käsittelyä. Voit myös liittää ansioluettelosi ja mahdolliset suosittelijasi yhteystietoineen mukaan hakuprofiiliisi tiedostona.
Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Lohja, Virpi Sippo p. 040 307 5404 (ma-to klo 9-15) tai s-postitse lohja.eezy@eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/538713067