Kuorma-autonkuljettaja, Poolia Henkilöstövuokraus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Pyylahti Oy:lle panostusajoneuvon kuljettajia Pohjois-/Ylä-Savoon!

Työnkuva

Tässä tehtävässä pääset sekä ajamaan kuorma-autoa että tekemään tarkkuutta vaativaa, fyysistä pumppaustyötä. Työkohteet ovat vaihtelevia ja voivat sijaita ympäri Suomea. Teet tiiviisti yhteistyötä työparisi kanssa, ja pääset oppimaan erilaisista räjähteistä. Työhön kuuluu olennaisena osana varusteiden kunnon seurantaa sekä niiden huoltotöitä. Talviaikaan ajotöiden ollessa harvalukuisempia pääset tekemään erilaisia huolto-, kunnossapito- ja ulkoalueiden hoitotehtäviä.

Työ on kokoaikatyötä 37,5h/vko. Työaika on vaihteleva riippuen työkohteen sijainnista, pääasiassa klo 07.00-15.00 välillä, mutta sinun tulee olla valmis tekemään myös pitkiä päiviä. Kiireisimpinä aikoina viikon työtunnit tehdään täyteen kolmessa päivässä, joten sinulle jää loppuviikko vapaaksi!

Odotamme

Etsimme henkilöä, jolla on työhön tarttuva asenne ja halu oppia uutta. Hyvät kommunikaatiotaidot, huumorintaju ja kärsivällisyys ovat ehdottoman tärkeitä tässä työssä. Arvostamme kokemusta autojen tai koneiden huoltotöistä, turvallista työskentelykykyä sekä huolellista työnjälkeä.

Vaatimukset:

C-kortti ja säiliökortti
Hyvä suomen kielen taito
Hyvä fyysinen kunto
Joustava, rauhallinen ja oma-aloitteinen
Eduksi katsotaan: ADR-luvat

Tarjoamme:

Osaamisen ja kokemuksen huomioivan, kilpailukykyisen palkkauksen
Koulutuksen tehtävään
Työntekijöistään hyvää huolta pitävän työyhteisön ja hyvällä yhteishengellä varustetun tiimin, jossa toimitaan yhdessä ja autetaan muita
Monipuolisen tehtävänkuvan, joka mahdollistaa kehittymisen uralla
Kasvavan ja kehittyvän toimintaympäristön

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi ja Christa Sebire, christa@poolia.fi.

Pyylahti Oy

Olemme suomalainen räjähteiden ja nallien valmistaja, maahantuoja ja tukkumyyjä. Yritys perustettiin vuonna 2001. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, ja meillä on toimisto myös Oulussa. Tuotantolaitoksemme ja päävarastomme sijaitsee Kiuruvedellä, ja meillä on varastoja lisäksi Kyröskoskella (Tampere), Lohjalla, Ruskossa (Turku) ja Siilinjärvellä. Lue lisää pyylahti.fi

HUOM! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.poolia.fi/kuorma-autonkuljettaja-keski-suomi-19916566/