Konsultoiva arkkitehti, Graphic Concrete Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme joukkoomme yrittäjähenkistä, dynaamista ja yhteistyökykyistä konsultoivaa arkkitehtia. Tällä tehtävällä on keskeinen rooli yrityksemme ja tuotteidemme tunnettuuden kasvattamisessa sekä ylläpitämisessä. Konsultoivan arkkitehdin tehtävänä on lisätä sekä tuote- että bränditietoisuutta olemalla aktiivisesti yhteydessä arkkitehteihin, suunnittelijoihin ja kiinteistökehittäjiin samalla, kun hän koordinoi käynnissä olevia projekteja ja tekee yhteistyötä tiimin muiden jäsenten kanssa. Jos olet elementissäsi keskustellessasi suunnittelusta ja arkkitehtuurista, sinulla on intohimoa ratkaista ongelmia kokonaisvaltaisesti ja haluat työskennellä matalan hierarkian ympäristössä, voit olla juuri oikea henkilö meidän tiimiimme.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista ja koet, että tehtävät ovat sellaisia, jotka haluaisit ottaa seuraavaksi vastaan:
- Graafisen betonin edustaminen rakennetun ympäristön yhteisössä tapaamisten, vierailujen ja tapahtumien kautta.
- Lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitelmien laatiminen ja toteutus graafisen betonin spesifikaatioiden saamiseksi rakennetun ympäristön erilaisille betonipinnoille.
- Varmistaa asiakkaan näkemyksen siirtyminen spesifikaatiosta valmistusvaiheeseen.
- Projekteissa yhteistyö sekä asiakkaan että tiimin muiden jäsenten kanssa.
- Kaipaat haasteita ja pidät ongelmien ratkaisemisesta, koska tulet ottamaan vastuun konsultointiprosessin eri vaiheista.
- Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt myös työskentelemään osana tiimiä.

Vaikka korostammekin sitä, että kuinka hyvin sovit tiimiimme yksilönä, seuraavat osaamisalueet tai ominaisuudet auttavat sinua onnistumaan paremmin. Jos pystyt rastittamaan kaikki kohdat, hienoa, mutta parikin kohtaa antaa hyvät lähtökohdat, jos tunnistit itsesi jo yllä olevista kohdista:
- Maisterin tai kandidaatin tutkinto arkkitehtuurin, sisustusarkkitehtuurin tai tekniikan alalta tai vastaava alan työkokemus.
- Joustavuutta Suomessa matkustamiseen.
- Adobe Illustrator ja/tai Photoshop osaaminen.
- Erittäin sujuva suomen kielen taito. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
- Aikaisempi kokemus konsultointi- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi.
- Betonielementtiteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi.
- Voimassa oleva ajokortti katsotaan eduksi.

Mikäli kaikki asiat tähän mennessä ovat tuntuneet kiinnostavilta ja koet sopivasi avoinna olevaan tehtävään, niin sinua varmasti myös kiinnostaa se, mitä me voimme tarjota sinulle:
- Moderni, läpinäkyvä ja inhimillinen organisaatiokulttuuri.
- Yhtä aikaa paikallinen ja kansainvälinen työympäristö.
- Kilpailukykyinen palkka perustuen kokemukseesi ja ammattitaitoosi.
- Tiimi, joka on kokenut ja tulee myös tukemaan sinua, sillä me haluamme sinun onnistuvan.
- Mahdollisuuden kasvaa rakennetun ympäristön ammattilaisena ja verkostoitua sekä kotimaisten että kansainvälisten alan ammattilaisten kanssa.
- Vapautta ja vastuuta oman roolin ja yrityksen toiminnan kehittämisessä.

Jos tämä kuulostaa haasteelta, jonka haluaisit ottaa seuraavaksi vastaan, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.7.2024. Käymme saapuneet hakemukset läpi jo hakuaikana. Jos haluat lisätietoja avoimesta tehtävästä, ota yhteyttä toimitusjohtaja Antti Soikkeliin antti.soikkeli(at)graphicconcrete.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:antti.soikkeli@graphicconcrete.com