CTN-asiakaspalvelija, LocoFit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liikunta-ja hyvinvointiala uudistuu ja täten tuottaa myös uusia työpaikkoja innovatiivisten laitteiden ja tuotteiden parissa. Locomotion Riihimäki etsii jatkuvasti uusi keinoja palvella asiakkaita ja viimeisen vuoden aikana olemme kehittänyt palveluitamme CTN-tuote perheen laitteiden parissa.

Nyt etsimme henkilöä työskentelemään X-Tone sekä X-Cryo hoitojen parissa.

Mikä on X-tone?

X-Tone on innovatiivinen MMS-laite (magneettinen lihasstimulaatio) joka soveltuu monenlaisiin hoitoihin, kuten lihasten harjoittamiseen, rasvan vähentämiseen ja palautumiseen

Mikä on X-Cryo?

X-Cryo on paikallinen huippukylmähoitolaite joka on suunniteltu ihon, nivelten ja lihasten kohdistettuun viilennykseen. Se parantaa hyvinvointia ja tukee kauneudenhoitoa, urheilusta palautumista ja muita terveyttä edistäviä hoitoja.

Hoitojen suorittamiseen et tarvitse koulutusta liikunta/hyvinvointi alalta, koska koulutamme sinut suorittamaan hoitoja, mutta tietotaito ihmisen anatomiasta, liikunnasta ja terveydestä auttaa sinua paljon.

Isona osana työtehtävää on hoitojen myynti ja markkinointi. Tuoteperhe on vielä uusi ja siksi meidän tulee lisätä tietoisuutta palveluita kaikille kuluttajille. Hoitojen yhteydessä tuote myy hyvin itsensä, mutta ensimmäisen tutustumis kontaktin saamiseksi tulee meidän olla valmis esittelemään palveluita.

Paras keino tähän on järjestää asiakkaille veloituksettomia tutustumispäiviä kuntokeskuksen tiloissa ja tätä varten on työtä tekevällä henkilöllä hyvä olla vahvat sosiaaliset taidot ja kyky rohkeasti lähestyä tuntemattomia ihmisiä. Vahvasta sosiaalisen median osaamisesta on myös suuri hyöty.

Tässä vielä listaus mitä odotamme sinulta

-Hyvät asiakaspalvelutaidot
-Luotettava
-Ahkera
-Täsmällinen
-Kiinnostus ihmisen anatomiasta ja liikunnasta
-Myyntihenkisyys.

Millainen työpaikka kuntokeskuksemme on sinulle.

Locomotion Riihimäki on alueen suurin ja monipuolinen kuntokeskus. Meillä on valmiit asiakaskontaktit ja markkinointikeinot sekä varausjärjestelmät käyttöösi. Työympäristönä olemme nuorekas ja innostava. Haluamme, että työpaikka on paljon muutakin kuin vaan työpaikka se on myös yhteisö, jossa viihdyt ja päivät ovat hauskoja ja innostavia. Töitä tehdään paljon, mutta aina hymy huulessa ja hyvällä hengellä.

Rekrytointi on vain 25.6.24 asti ja päätöksen palkkauksesta teemme heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimi heti ja hae joukkoomme nyt.

Etsimme lähtökohtaisesti henkilöä joka voi työskennellä toiminimellä tai kevyt yrittäjänä, mutta myös verokortilla työskentely on mahdollista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sportana.pt@gmail.com