Lähihoitaja, Saviria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, olisitko sinä meidän uusi työkaverimme Herttuan palvelukodissa?

Etsimme joukkoomme sinua, joka olet kiinnostunut tulemaan kesäkuussa 2023 avautuneeseen, kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan toimintaan ja toimintamalleihin, sillä olemme kehittymismyönteinen, uuden asumismuodon palveluja tuottava yhtiö.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Olemme yhteisöllinen asumisyksikkö. Tarjoamme ikäihmisille asiakaslähtöisesti palveluja. Yhteisöllisyys arjessa näkyy siinä, että asukkaat itse vilkkaasti kokoontuvat yhteisiin tiloihin ja hoitajana pystyt pysähtymään ja vaihtamaan ajatuksia asiakkaiden kanssa.

Tarvitsemme lisävahvistusta arkiseen aherrukseen! Meillä on hyvä työporukka, johon otamme mielellään vielä sinut mukaan.

Palkkaus: sopimuksen mukaan. Jos pystyt aloittamaan nopealla aikataululla, palkkauksessa on neuvotteluvaraa.

Päivittäinen työaika: klo 7-15 aamuvuoro, klo 13-22 välillä iltavuoro.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtäväkuvasta ja työpaikasta:
palvelukodin johtaja Anna-Mari Jantunen, anna-mari.jantunen@saviria.fi, puh. 050 420 3205.

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen: anna-mari.jantunen@saviria.fi. Haethan pian, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen hoito ja huolenpito, sekä työntekijän arvostus. Saviria Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Kiitos mielenkiinnosta!

Kotisivut: https://www.saviria.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna-mari.jantunen@saviria.fi