Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Peikkometsän Liikuntapäiväkoti Järvenperä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Peikkometsän Liikuntapäiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta päiväkodeissaan Lahdessa, Espoossa, Nurmijärvellä ja Hyvinkäällä. Lasten liikunnan lisäksi panostamme välittävään ilmapiiriin niin perheiden kuin työntekijöidenkin välillä, varmasti riittäviin resursseihin henkilökunnan sekä oppimisympäristön suhteen, tarkasti mietittyihin pedagogisiin menetelmiin sekä hyvään johtamiseen. Peikkometsässä jokainen työskentelee oman työtehtävänsä vaatimusten mukaisesti; kasvatusvastuussa olevat keskittyvät pedagogiikkaan päiväkotiapulaisen huolehtiessa kokonaan päiväkodin ruoka- ja siivoushuollosta. Meillä sinusta pidetään huolta, ja osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Jos haluat tehdä työsi hyvin ja nauttia siitä, tule Peikkometsään.

Järvenperässä kaipaamme joukkomme lastenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tarjoamaan turvallista, lämminhenkistä ja laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien ja päiväkodin johtajan kanssa. Pääset uusiin tiloihin toteuttamaan liikunnallista ja laadukasta arkea yhdessä tiimisi kanssa. Työ alkaa 1.8.2024.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §). ) Otamme huomioon myös opiskelijat!

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Voit käydä tutustumassa Peikkometsän arkeen meidän somekanavilla Facebookissa ja Instagramissa (#peikkometsanpaivakodit) sekä meidän nettisivuilla peikkometsa.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:katri.aartoaho@peikkometsa.fi