Kahvilamyyjä/ Kahvila-ammattilainen, RTE-Kahvilat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammattilaiselle töitä!

Cafe Tarinan muodostavat tammikuussa 2017 ja helmikuussa 2019 avautuneet kahvilat, joissa töitä tehdään hyvällä sykkeellä loistavassa porukassa ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Lisäksi vuonna 2024 avautuu meidän oma leipomotila, jonne siirtyy makeiden tuotteiden valmistus.

Haemmekin nyt mahtavaan porukkaamme uutta mahtavaa ammattilaista, tarjoten näköalapaikan kahvilatoiminnan monipuolisiin tehtäviin.

Sinulle asiakaspalvelu on verissä ja kiire ei näy naamaltasi. Olet oma-aloitteinen ja tarkka tekijä. Opit nopeasti uusia asioita ja teet päivittäiset tehtävät huolellisesti, ammattilaisen ottein. Haluat kehittää itseäsi ja näin ollen mahdollisuuksiasi uusiin moninaisempiin tehtäviin.

Pelaat hyvin osana porukkaa, myös itsenäisesti tehtävistä suoriutuen. Haluat oppia talon toimintatavat, mutta tuot mukanasi myös uusia ideoita ja toimintaehdotuksia. Siedät hyvin painetta kiireessä, mutta rauhallisetkaan hetket eivät lannista sinua.

Olet kiinnostunut kahvilassa asiakaspalvelusta ja keittiössä työskentelystä.
Olet tarkka laadusta sekä siisteys ja sen ylläpito on sinulle täysin normaalia. Ajatusmallisi on ratkaisukeskeinen.

Huolehdit terveydestäsi sekä fyysisestä että henkisestä kunnostasi hyvin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä vaadimme vähintään vuoden aikaisempaa kokemusta (vuoden kokemus laskettuna täysinä tunteina) kahvilatyöskentelystä, tai muusta vastaavasta ravintola-alan työpaikasta.
Ymmärrät kahvila liiketoiminnan peruslähtökohdat. Otat työn vakavasti, haluten kehittyä siinä jatkuvasti vaativimpiin tehtäviin. Taustastasi riippumatta perehdytämme sinut kahvilatyöympäristömme monipuolisiin tehtäviin. Kuitenkin aikaisempi työkokemus on tehtävässä menestymisen edellytys.

Valittavalta henkilöltä odotamme mahdollisuutta työskennellä kaikissa vuoroissa niin arkena kuin viikonloppuisin. (vuorot ajoittuvat aikavälille 7-21)

Sinulla on voimassaoleva hygieniapassi. Anniskelupassista on etua. (Valitun henkilön on suoritettava anniskelupassi)
Työskentelykieli on suomi. Meillä on paljon vakituisia kansainvälisiä asiakkaita, jolloin myös englantia tarvitset liki joka päivä.
.
Etsimme siis tekijää, tekevään joukkoon.

Työ voidaan sopia joko osa- tai kokoaikaiseksi, työvuorojen ajoittuessa kahvilan aukioloajoille viikon jokaisena päivänä. Toimipisteitä on kaksi, Munkkiniemi ja Tapiola, kuitenkin jokaisella tekijällä on oma pääpaikka.

Oletko Sinä uusi tekijämme työyhteisössä, jossa työkaverit eivät vaihdu jatkuvasti ja työnantajalla on hyvä maine niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin kesken.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rte-kahvilat@outlook.com. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja viikoittainen työtunti toive.

Haastattelut aloitamme heti juhannuksen jälkeen ja paikka täytetään välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja tarvittaessa arkisin klo 20:00-21:00, Essi Rautiainen 045-6319146. Jos puheluusi ei vastata, laita tekstiviesti niin sinulle soitetaan takaisin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rte-kahvilat@outlook.com