Aluemyyntipäällikkö, Forenom Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Onko intohimosi löytää uusia mielenkiintoisia asiakkaita ja olla mukana kasvattamassa liiketoimintaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tähtipelaaja!

Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, joka keskittyy vahvasti yritysasiakkaisiin. Haemme nyt aluemyyntipäällikköä vastaamaan alueellisista hankkeista ja asiakkuuksista Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen ja Itä- Suomen alueelle, jonne on kaavailtu isojakin hankkeita lähivuosien aikana. Roolisi on kehittyvä ja se voi tulevaisuudessa kasvaa laajempiinkin vastuualueisiin, kunhan olet ensin päässyt näyttämään intosi ja kykysi!

Forenomilla pääset mukaan vahvassa kasvussa olevaan yritykseen, jossa vastuullasi ovat mm. asiakassuhteiden luominen ja hoitaminen, sekä brändin tunnetuksi tekeminen monipuoliselle asiakaskunnalle.

Työssäsi pääset itse luomaan oman asiakassalkkusi aina potentiaalisten asiakkaiden etsimisestä lähtien. Tapaat asiakkaita, joiden kanssa rakennatte yhdessä tarpeenmukaisia asumis- ja majoitusratkaisuja, hoidat liidit kaupoiksi ja teet uusasiakashankintaa kasvattaen omaa asiakasportfoliotasi. Tehtäviisi kuuluu tarjousten ja sopimusten tekemisen lisäksi yhteyshenkilönä toimiminen koko majoituksen aikana.

Toivomme, että sinulla on jo kertynyt jonkin verran aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä B2B- myynnistä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Tärkeämpää on kuitenkin innostus myyntityöhön, sitkeä yrittäjähenkinen asenne, kyky kaivaa uutta kauppaa sekä se, että omaat vahvat sosiaaliset taidot ja osaat mukautua hyvin tilanteeseen kuin tilanteeseen erilaisten asiakkaiden kanssa. Viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa ja isojen projektienvetäjien joukossa. Asiakassuhteiden luomisen ja ylläpidon lisäksi olet kiinnostunut tekemään tehtävään liittyvät rutiininomaiset tehtävät huolella. Eduksi luetaan soveltuva AMK-tutkinto.

Työaika ei ole kelloon sidottu, mutta teet lähinnä päivätyötä. Sinulla on vapaus ja vastuu - Sinuun luotetaan ja olet sen luottamuksen arvoinen. Töitä tehdään suurella into- ja kunnianhimolla. Forenomin arvojen peruskiviä ovat rohkeus, avoimuus ja se, että yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan ja näitä asioita vaalitaan joka päivä arjen työssä. Tässä tehtävässä pääsetkin osaksi huipputiimiä, jossa kaveria autetaan aina, eikä hauskuuttakaan ole unohdettu.

Jotta päivittäinen työsi sujuu, kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti, että kirjallisesti. Toimipisteesi on sovitusti joko Kotkassa tai Kouvolassa, mutta työ edellyttää paljon liikkumista omalla autolla. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Forenomilla tiedetään, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Hyvistä tuloksista ja onnistumisista palkitaan sekä työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan monipuolisesti. Vaikutat itse tuloihisi siten, että pohjapalkan lisäksi saat tuloksiin sidottua bonuspalkkaa. Palkkaus aiemmasta kokemuksesta riippuen n. 3000-3500€ /kk + bonukset. Jos tykkäät reissata, sinua varmastikin ilahduttaa mahdollisuus majoittua kohteissamme ympäri Pohjoismaita huomattavan edulliseen hintaan.

Kiinnostuitko? Tottakai kiinnostuit! Jätä hakemuksesi + cv:si mahdollisimman pian.

Rekrytointia hoitaa Forenomin pitkäaikainen yhteistyökumppani Barona ja lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Antti Timonen, ja hänet tavoitat numerosta 050 409 5980 tai meilitse antti.p.timonen@barona.fi.

Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä, älä siis turhia aikaile!

Aloitus sopimuksen mukaan kesän 2024 aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/665ffe2157ebac001fbe8c5e