Varhaiskasvatuksen sosionomi, Pelkosenniemen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Palkkaus: 2645,36€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pelkosenniemen kunnan kodinomaisessa ja luonnonläheisessä varhaiskasvatuksessa on noin 35 lasta.
Vuorohoitoa järjestetään tarpeen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin. Varhaiskasvatusta järjestetään kirkonkylän lisäksi Pyhän alueella.

Varhaiskasvatuksen sosionomina vastaat lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kasvatuksen tehtävistä sekä lasten ja perheiden palveluiden kehittämisestä. Työssäsi suunnittelet, arvioit, kehität sekä toteutat varhaiskasvatuksen pedagogista toimintaa yhdessä työyhteisön kanssa.
Rakennamme yhdessä lapsiryhmän toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä, joten tehtävässä edellytetään osallisuutta edistävää vuorovaikutusta, hyvää organisointikykyä sekä erinomaista suomen kielen taitoa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 27§ mukaan vähintään sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilasta. Pelkosenniemi on savuton työnantaja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.
Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.6.2024 klo 23.59 mennessä Kuntarekryn kautta, työavain PNI-02-2-24

Tervetuloa Pelkosenniemelle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PNI-02-2-24/fi_FI