Kokenut rakenteiden kuntotutkija, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haemme nytKokenutta rakenteiden kuntotutkijaa Espooseen
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Korjausrakentamisen yksikkömme etsii suunnittelija- ja asiantuntijavahvistusta asiantuntijatiimiimme monipuolisiin, mielenkiintoisiin ja vaihteleviin projekteihin, vahvasti kasvavaan ja kehityshaluiseen työyhteisöön.
Rakenteiden kuntotutkijana pääset tekemään käytännön työtä asiantuntijaroolissa. Olet etsimämme henkilö jos sinulla on osaamista erityisesti betonirakenteiden ja julkisivujen kuntotutkimuksista, kohteet vaihtelevat asuinkohteista julkisiin rakennuksiin ja esimerkiksi uima-altaisiin. Tehtäviisi kuuluu työskentelyä paikan päällä kohteissa sekä raportointia joko toimistolta tai etänä, nykyaikaisin menetelmin ja työkaluin. Kommunikoit aktiivisesti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Jotta pääset liikkumaan kohteissa, tulisi sinulla olla B-ajokortti.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tuoda osaamisesi esille. Toivomme että sinulta löytyy uteliasta mieltä, tarkkuutta ja halua sekä osoittaa asiantuntemustasi että kehittyä asiantuntijana. Edellytämme rakennusteniikan RI/DI pohjakoulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tutkimuksista vähintään kolmen vuoden ajalta. Eduksi katsomme kuntotutkijan ja/tai korjaussuunnittelijan FISE pätevyydet, sekä kokemuksen kuntoarvioista ja TDD-selvityksistä.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko?Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 23.6.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Keskustelemme mielellämme kanssasi! Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa: Tutkimuspäällikkö Timo Rantatorikka, timo.rantatorikka@ains.fi tai 044 2424 358 taiYksikönjohtaja Seppo Raiski, seppo.raiski@ains.fi tai 0400 422 591.
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=403&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol