Ostaja, Dalla Valle Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ostopisteellemme Kuhmoon reipasta, luotettavaa, käytännönläheistä ja asiakaspalveluhenkistä ostohenkilöä metsäsienten ja -marjojen ostoon. Työtehtäviin kuuluu ostopisteen toiminnasta huolehtiminen, joka sisältää mm. sienten ja marjojen käsittelyä ja luokitusta sekä ostoa, tuotteiden punnitusta, käteiskassan hallintaa, laatikoiden pinontaa, ostopisteen siisteydestä huolehtimista. Sienten ja marjojen tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Perehdytämme työhän ja olemme tukena läpi sesongin.

Dalla Valle Oy on erikoistunut metsäsienten sekä -marjojen ostoon suoraan yksityisiltä kerääjiltä, niiden käsittelyyn ja ensiastejalostukseen. Yrityksellämme on laaja ostoverkosto Suomessa, joka palvelee yksityisiä kerääjiä. Päätoimipisteemme sijaitsee Pohjois-Karjalan Sotkumassa. Suunnittelemme ostopisteen avaamista Kuhmoon satokaudella 2024, joten etsimme työntekijää kyseiselle ostopisteelle.

Ostopisteemme ovat aluekohtaisesti avoinna ostosesongista riippuen päivittäin. Sienten ja marjojen kasvu sekä markkinatilanne määrittävät ostosesongin aloitus- ja lopetusajankohdan sekä sesongin keston. Työn kesto määräytyy siten myös tämän mukaan. Toivomme työntekijältä ymmärrystä sesonkityön luonteesta, joustavuutta ja iloista henkeä. Toivomme myös, että olet valmis sitoutumaan koko ostopisteen ostosesongin ajaksi töihin.

Yhteydenotot mieluiten puhelimitse suoraan Lorenolle puh. 0500 297 811. Vaihtoehtoisesti sähköpostiosoitteemme on: info@dallavalle.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@dallavalle.fi