Sähköasentaja, Elektroasennus Oy Helsinki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme loppukesästä alkaville uudisrakennuksen työmaillemme kahta tai kolmea asentajaa. Yksi paikoista täytetään nokkamieheksi kykenevällä henkilöllä ja loput paikat asentajan nimikkeellä. Alkavat työmaat sijaitsevat Espoossa ja Siuntiossa.

Työhön otettavien henkilöiden valinnat ja palkkaus päätetään työhaastattelun perusteella.
Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta, voimassa olevia työturvallisuus-, hätäensiapu- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Haettavalla henkilöllä tulisi olla vähintään viiden vuoden työkokemus ja nokkamieheksi haluavalla kymmenen vuotta. Etsimämme henkilö osaa työskennellä itsenäisesti, kaikki TATE- ja ARK- suunnitelmat huomioiden. Hän kykenee toimimaan ryhmässä ja huomioimaan sekä omien että muiden urakoitsijoiden työntekijöiden työvaiheen, tekemään asennukset huolellisesti, siististi ja turvallisesti sekä tarvittaessa dokumentoimaan oman työnsä valokuvin ja punakynäpiirustuksiin. Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta töiden sujuvan etenemisen ja ongelmanratkaisun saralla.

Tarjoamme työpaikan pitkäaikaisen, vakaan historian omaavassa yrityksessä rennossa tiimissä, työnjohdon päivittäisellä tuella. Meillä työntekijöitä ei hylätä kentälle! Organisaatiomme on matala ja siten toimintatavat joustavat. Päivittäisistä asioista on helppo sopia. Saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut.

Työhakemuksen jättäminen käy parhaiten esitietolomakkeella osoitteessa:

https://shorturl.at/YGItT

Olemme sinuun päin yhteydessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://shorturl.at/YGItT