Specialistläkare inom gastroenterologi, Ålands hälso- och sjukvård, ÅHS
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) lediganslår en ordinarie tjänst som specialistläkare inom gastroenterologi till medicinkliniken.

Som specialist har du huvudansvar för endoskopiverksamheten. Det finns även skoperande kirurger och ett bra samarbete med kirurgkliniken.
I tjänsten ingår också mottagningsverksamhet som omfattar patientgruppen som hör till specialområdet. Du deltar i medicinklinikens bakjoursverksamhet. Det finns goda möjligheter att påverka verksamhetens utformning.

Förutom professionell kompetens läggs stor vikt på personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Vi värdesätter ett vetenskapligt intresse.

Den ordinarie arbetstiden är 38,25 timmar per vecka.

Arbetsspråket är svenska.

Sjukhuset, beläget i Mariehamn, är ett stort litet sjukhus med bred kompetens och en omfattande verksamhet bestående av både primär- och specialistsjukvård. Samarbetssjukhus är Åbo Universitetscentralsjukhus (ÅUCS) och Akademiska sjukhuset i Uppsala (UAS). Dessa utgör tillsammans med ÅHS ett nätverk för stöd och utbyte t.ex. vid svåra sjukdomsfall och när vår personal vill vidareutbilda sig med Åland som bas.
Det finns många fördelar med vårt sjukhus - tryggheten i det lilla, den personliga kontakten och möjligheten att påverka. Allt detta bidrar till att hälso- och sjukvården på Åland håller en unikt hög kvalitet. En annan viktig sak är närheten mellan medarbetare och ledningen. För oss är det betydelsefullt att utvecklingen av verksamheten görs genom samarbete, och naturligtvis utifrån våra patienters behov.

Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad läkare med specialistkompetens inom gastroenterologi (FFS 559/94) godkänd av Valvira tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården i Finland.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § i Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Tjänsten är ordinarie med tillträde enligt överenskommelse. Prövotid kan tillämpas.

Vi kan hjälpa till med ett första boende och ger gärna tips om arbete och skola om du har flera i din familj som följer med.

Välkommen med din ansökan senast den 28.06.2024 kl 15.00.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer
http://www.ahs.ax
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/se/jobbar/specialistlakare-inom-gastroenterologi-ahs-05-15-24-1/?&limit=24&organisation=14885