Welcome-aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Haemme nyt tiimiimme asiakaspalvelun ammattilaisia vaihtuviin kohteisiin sekä kohdeosaajiksi. Jos sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja pidät vaihtelusta, saatat olla hakemamme tiimikaveri!

Päivittäisen aula- ja asiakaspalvelun ohella keskeisimpiin työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi toimitila- ja kokouspalvelut, kahvitukset, postitus, taloushallinnon avustavia tehtäviä sekä erilaisia assistenttitehtäviä. Myös kulunvalvonta sekä kameravalvonta sisältyvät työtehtäviisi. Osassa kohteissa työskentely on itsenäistä, kun taas osassa työskennellään osana tiimiä.

Monikohdeosaajatiimi on Welcome-palveluidemme korvaamaton tukitoiminto, joka varmistaa palveluidemme sujuvuuden joka päivä. Työssä pääset näkemään monta erilaista toimintaympäristöä jossa ammattilaisemme työskentelevät. Monikohdeosaajan tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin aula- ja assistenttitoimintoihimme käytännössä, ja voitkin löytää sitä kautta oman suuntasi ja vakituisen asiakaskohteesi Welcome-assistentin urallasi. Kohdeosaajamme puolestaan huolehtivat oman vakituisen kohteensa toimivasta arjesta.

Työaika on pääsääntöisesti arkipäiväyötä ja työsuhteen aloitusaika voidaan sopia kanssasi joustavasti. Lähtöpalkka 12,56€/h perustuu vartiointialan työehtosopimukseen. Maksamme työntekijöille sitoutumispalkkion 500€ 8 kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Pätevyydet
Tarvitset työssäsi jatkuvasti hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta oppia nopeasti uusien tietoteknisten järjestelmien käytön.

Saat myös kauttamme maksutta tehtävässä tarvittavan koulutuksen ennen työsuhteen alkamista; väliaikaisen vartijan koulutuksen (kesto 40 tuntia) ja vakituisen vartijan koulutuksen (kesto 80 tuntia) myöhemmin työsuhteen aikana.

Työsuhteen myötä saat käyttöösi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyspalvelut ja muuta virkistystoimintaa.

Lisätiedot
Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hakuohjeet

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Tutustumme sinuun mielellämme haastattelun merkeissä jo hakuaikana. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Sofia Loisti (sofia.loisti@securitas.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999990831416-welcome-aulapalveluhenkiloita-paakaupunkiseudulle