Särmääjä Vaasaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2024
  • Hae viimeistään 29.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme jatkuvasti kehittyvälle, pitkän kokemuksen omaavalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Särmääjä Vaasaan

Tulet työskentelemään särmäämisen työtehtävissä Finn Power ja Safan servo- ja hydraulikoneiden parissa. Tehtävänkuva sisältää myös esimerkiksi laadunvalvontaa ja koneiden viikottaisia huoltotehtäviä.

Edellytämme tehtävään valitulta henkilöltä sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa, aktiivista työotetta ja vuorotyövalmiutta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista metallialan työtehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja laatutietoinen asenteesi työskentelyyn.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja tärkeän roolin kehittyvässä metallialan yrityksessä monipuolisten teräslevyrakenteiden parissa. Pääset työskentelemään asiakasyrityksemme tiloissa nykyaikaisten ja laadukkaiden koneiden parissa. Tueksesi tehtävään saat ammattitaitoisen tiimin, joka myös kouluttaa sinut tarvittaessa tehtävään.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan meille osaamistasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasa

Työaika: Kokoaikainen, vuorotyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4547124-sarmaaja-vaasaan