Kokoonpanija Vaasaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2024
  • Hae viimeistään 29.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme monipuolisesti teollisuudessa työskentelevälle asiakasyrityksellemme kasvavaan tiimiin vahvistusta nimikkeellä

Kokoonpanija Vaasaan

Tulet työskentelemään monipuolisesti erilaisten tuotekokoonpanojen parissa. Kokoonpanot tehdään piirustusten mukaan, joten toivommekin sinulta kokemusta hyvää piirustusten lukutaitoa. Etsimämme henkilö ymmärtää myös korkealaatuisen työn merkityksen yrityksen kokonaiskuvassa ja tuotannossa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa ja valmiutta tehdä myös vuorotyötä.

Arvostamme aiempaa kokemusta kokoonpanon tehtävistä erilaisten teräslevyrakenteiden parissa tai metallialan koulutusta. Tärkeintä kuitenkin on aktiivinen ja itseohjautuva työotteesi.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja tärkeän roolin kehittyvässä metallialan yrityksessä monipuolisten teräslevyrakenteiden parissa. Pääset työskentelemään asiakasyrityksemme moderneissa tiloissa ja tueksesi tehtävään saat ammattitaitoisen tiimin, joka myös kouluttaa sinut tarvittaessa tehtävään.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan meille osaamistasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasa

Työaika: Kokoaikainen, vuorotyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4547356-kokoonpanija-vaasaan