Palveluesihenkilö, puheterapiayksikkö, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme palveluesihenkilöä puheterapiayksikköön Seinäjoelle tai muuhun sote-keskukseen. Tehtävän aloitus elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Puheterapiayksikön palveluesihenkilö toimii Kuntoutuksen palvelualueella puheterapeuttien esihenkilönä ja vastaa puheterapiayksikön toiminnasta, palveluista ja kehittämisestä. Työhösi sisältyy mahdollisuuksien mukaan myös jonkin verran käytännön työtä. Esihenkilönä olet osa Kuntoutuksen palvelualueen johtoryhmää ja työsi tukena on sekä Kuntoutuksen palvelualueen johto että muut kollegat ja esihenkilöt.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella palvelut tuotetaan 1+7 sote-keskusmallilla. Puheterapiapalveluita tuotetaan sekä erikoissairaanhoidossa että perustasolla sote-keskuksissa. Työn alkusijoituspaikka on Seinäjoki tai sopimuksen mukaan jokin muu hyvinvointialueen sote-keskus.

Hallintosäännön 40 §:n mukaan siltä osin kuin lainsäädännössä, hallintosäännössä tai delegointisäännössä ei ole asiasta toisin määrätty, vastuuyksikköjohtaja:
1) johtaa vastuuyksikön toimintaa ja varmistaa palvelujen integraation;
2) vastaa vastuuyksikön tehtävistä palveluyksikköjohtajan antamien ohjeiden mukaisesti;
3) vastaa vastuuyksikön toiminnan suunnittelusta, taloudesta, kehittämisestä, yhteensovittamisesta, integraatiosta, toimeenpanosta, arvioinnista, sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnasta sisäisen valvonnan ohjeiden mukaisesti;
4) vastaa vastuuyksikön henkilöstön kehittämisestä, työnjaosta ja yhteistyöstä;
5) suorittaa muut palveluyksikköjohtajan määräämät tehtävät sekä;
6) raportoi palveluyksikköjohtajalle ohjeiden mukaisesti toiminnasta ja taloudesta.

Kelpoisuusehtona on laillistetun puheterapeutin pätevyys (559/94). Eduksi katsomme lisäksi kokemuksen ja/tai koulutuksen esihenkilö-/johtamistehtävistä sekä puheterapiapalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä sekä hyviä viestintä-, verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja, innostavaa ja kehittämismyönteistä työotetta sekä kykyä muutoksen johtamiseen. Valinta tehdään ansiovertailun, soveltuvan kokemuksen ja koulutuksen sekä haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään viikolla 32.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602122/fi_FI