Palvelupisteen päällikkö, Suomen Euromaster Oy, Kokkola
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko etsimämme tiimimme puuttuva autohuollon ja rengasalan ammattilainen?

PALVELUPISTEEN PÄÄLLIKKÖ

Haemme Kokkolan palvelupisteelle päällikköä edellisen siirtyessä eläkkeelle vastaamaan myynnin ja asiakaspalvelun johtamisesta sekä palvelupisteen operatiivisesta toiminnasta. Toimit myös palvelupisteen henkilökunnan esihenkilönä.

Hakijoilta toivomme alan tuntemusta, myyntihenkisyyttä, asiakaspalvelu- ja esihenkilökokemusta, määrätietoista otetta ja ennen kaikkea tuloksentekokykyä. Saat asiat tapahtumaan, paikat pysymään järjestyksessä ja oman tiimisi tekemään huippusuorituksia. Et kavahda sinulle työkaluksi annettavia prosesseja, vaan pidät huolen, että niitä noudatetaan ja asiakaslupaukset lunastetaan. Osaat lukea oman yksikkösi tuloslaskelmaa ja tehdä siitä tarvittavat johtopäätökset, jotta saavutat yhdessä tiimisi kanssa asetetut tavoitteet.

Tehtävässä katsotaan eduksi tuntemus sekä raskaan että kevyen kaluston renkaista ja niiden myynnistä. Arvostamme myös kokemusta autohuollosta sekä Kokkolan talousalueen asiakastarpeiden tuntemista. Olet työtä pelkäämätön ammattitaitoinen tiimipelaaja, joka pystyy toimimaan itsenäisesti ja tehokkaasti. Olet motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen myynnillinen esihenkilö.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 15.7.2024 mennessä.

Lisätietoja antaa:
Palvelupisteen päällikkö Jukka Uusitalo, puh. 040 170 90 46, jukka.uusitalo@euromaster.com

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://euromaster.attract.reachmee.com/jobs/311-palvelupisteen-paallikko-kokkola