Avoin hakemus varastotyöhön Pirkanmaalle, SOL Palvelut Oy,
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 29.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme eri asiakkaillemme Varastotyöntekijää erilaisiin tehtäviin Pirkanmaalle

Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:

- Saapuvan tavaran vastaanotto ja varastointi

- Lähtevän tavaran keräily, pakkaaminen ja lähettäminen

- Inventointi

- Tuotannon sisälogistiikasta huolehtiminen

- Varastoalueen yleisestä siisteydestä huolehtiminen

Palkka riippuu työkohteesta, sillä asiakkaillamme on käytössä eri työehtosopimuksia ja palkkamalleja. Näitä ovat mm. teknologiateollisuuden, kumiteollisuuden, media- ja painoalan, sekä logistiikka-alan työehtosopimukset.

Työajat riippuvat myös työkohteesta. Työtä tehdään kokoaikaisesti joko katkeamattomassa tai katkeavassa kolmivuorossa, 2-vuorossa tai keikkaluontoisesti erilaisissa vuoroissa. Keikkatyössä työvuoro voi olla vaihdellen esim. klo 06-14, 08-13, 14-22, 18-22, 19-01 tai 22-06. Kuulemme mielellämme, minkälaiset työajat sinulle sopivat.

Toivomme hakijoilta hyvää työmotivaatiota, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksi on kokemus trukin ja lavansiirtovaunun käsittelystä, sekä muista erilaisista varastoalan työtehtävistä. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään varastoalan toisinaan raskaassakin työssä. Työhön vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kokoaikaisesti tai keikkaluonteisesti erilaisissa ja monipuolisissa tuotannon tehtävissä Tampereella sekä lähikunnissa.

Mikäli kiinnostuit, niin avoimen hakemuksen jättäminen onnistuu klikkaamalla 'HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN' ja täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Kerro meille millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mainitse myös, millaista aikaisempaa työkokemusta sinulla on? Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveen ja CV:n.

Kysyttävää? Vastaan kysymyksiisi mielelläni, tavoitat minut osoitteessa Emma Botha, etunimi.sukunimi(at)sol.fi

Oletko sinä seuraava aurinkoinen SOLlilainen?
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/avoin-hakemus-varastotyohon-pirkanmaalle/m5wxMV