Vastaanottovirkailija, hotelli, Ikaalinen Spa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt työntekijää vastaanottotiimiimme!

Tarjolla on määräaikainen opintovapaan sijaisuus. Mahdollisuus keskustella työsuhteen jatkamisesta määräaikaisuuden jälkeen. Työaika on 90 h/ 3 vkoa.

Toivomme, että sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus ja/tai kokemusta vastaanottotyöstä tai muusta vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Olet hyväntuulinen asiakaspalvelija ja tiimipelaaja, jolta löytyy ratkaisukeskeistä asennetta ja paineensietokykyä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kohtaat asiakkaat aina positiivisella asenteella ja hymyllä. Viestit sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi. Koulutamme sinut Hoist HotSoft-järjestelmän käyttöön, kokemus muista hotellijärjestelmistä on eduksi. Hygieniapassi vaaditaan.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten asiakasryhmien parissa tapahtumarikkaassa, monipuolisessa talossa upeiden työkavereiden kanssa! Vastaanotossa huolehdimme myös Resortin kokousasiakkaista sekä vastaamme hotellin R-kioskin toiminnasta. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut tapahtumiin, ravintolapalveluihin, majoituksiin sekä aktiviteetteihimme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:heini.poikkimaki@ikaalinenspa.fi