Ravintolapäällikkö, Ruok Burger, Riipinen Restaurants Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rekrytoimme Ruok Burger Rukaan Ravintolapäällikön!

Are You OK? eli RuOK Burger on yksi Suomen kovimmista burgeri ravintoloista, jossa käytetään tuoreita raaka-aineita ja kehitetään jatkuvasti reseptiikkaa asiakkaiden iloksi. RuOKin burgerit ovat simppeleitä: niissä on pala herkullista lihaa, sämpylä ja jotain sielä välissä. Tärkein elementti RuOKin burgereissa on se, että herkulliset burgerit tekevät ihmiset iloiseksi!

RUOKin herkullisten burgereiden takana ovat intohimoisesti ruokaan suhtautuvat ihmiset sekä laadukkaat raaka-aineet. Viemme burgerit seuraavalle tasolle. Pihvimme on valmistettu lappilaisesta hereford naudasta ja paistetaan Josper puuhiiligrillissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi Rukan ja Kuusamon luontokohteiden äärellä Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa. Työn jossa voit kehittää ja haastaa itseäsi sekä voit olla ylpeä tekemästäsi työstä. Välitämme aidosti asiakkaidemme kokemuksesta ja tulemme iloiseksi hymyilevistä asiakkaista.

Ravintolapäällikkönä omaat energisen otteen työhön ja olet kiinnostunut korkean laadun ylläpitämisestä niin tuotteiden kuin asiakaspalvelun suhteen. Olet halukas oppimaan uutta ja jakamaan ammattitaitoasi tiimille. Olet tiimihengen nostattaja ja johdat asiakaspalvelua ilon kautta. Tehtävä on tulosvastuullinen ja osaat jakaa työaikasi toiminnallisen työn, suunnittelun ja raportoinnin suhteen. Sesonkivaihtelut tuovat ympärivuotisesti sopivasti sinulle haastetta.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta esimiehen tai vuoroesimiehen työtehtävistä. Kokemusvuosien sijaan asenteesi ja persoonallinen positiivinen otteesi työhön ratkaisee. Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa lähiesimieheksi.

Työtehtäviisi kuuluvat työvuorosuunnittelu, kannattavuuden sekä asiakastyytyväisyyden seuranta ja tuloksellinen toiminta, rekrytointi, asiakaspalvelu sekä toiminnan ja myynnin kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Osallistut yrityksen viikoittaisiin palavereihin ja kuukausittaisiin kokouksiin yhdessä yrityksen hallinnon ja ravintolapäällikkö -kollegoiden kanssa. Esimiehenäsi ja tukena tavoitteiden saavuttamisessa toimii yrityksen ravintolatoimenjohtaja.

Työsuhde on vakituinen ja palkkaus kilpailukykyinen tulospalkkioineen. Autamme sinua tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Jos tunnet kuuluvasi osaksi RuOKin tarinaa, lähetä meille hakemus CV:n ja palkka toiveen kera.

Jätä hakemus palkkatoiveen kera 15.8.2024 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuprosessin aikana. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä ja työ alkaa syyskuussa.

Kurkkaa nettisivut (https://ruokburger.fi/) sekä instagram (https://www.instagram.com/ruokburger/)!

Mikäli haluat tiedustella lisää, ota yhteyttä

Jennika Rontti

Ravintolatoimenjohtaja

0400 875921

jennika@riipinenrestaurants.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://riipinenrestaurants.teamtailor.com/jobs/2851871-ravintolapaallikko-ruok-burger