Niittokoneen kuljettaja Orivedelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
NO NYT olisi erikoistyötä tarjolla innokkaalle kaverille, sillä etsimme NIITTOKONEENKULJETTAJAA Orivedelle - Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme nyt NIITTOKONEENKULJETTAJAA kaislan niittoon Orivedelle ja ympäryskuntiin!

Työssäsi teet kaislan ja vesikasvuston niittoa järvirannoilta Truxor-kaislakoneella. Koneet kuljetetaan paikan päälle trailerilla tai kuorma-autolla. Työt alkavat aina Orivedeltä, ja työalue on noin 200km säteellä sieltä. Työtä voi tehdä myös reissutyönä niin halutessasi! Työt alkavat kesä-heinäkuun vaihteessa, ja kestävät arviolta ainakin syyskuulle asti.

Odotamme sinulta oma-aloitteista, reipasta ja itseohjautuvaa asennetta työhön. Kokemus maatalouskoneiden, kaivinkoneiden tai kaislakoneiden ajamisesta on ehdottomasti eduksesi, mutta tärkeintä on työhön tarttuva asenne! Työ edellyttää vähintään BE-ajokorttia, ja sitä suurempi kortti (C1E tai CE) on myös eduksesi.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä täysin sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4510656-niittokoneenkuljettaja-orivedelle?promotion=1026870-trackable-share-link-te-niittokoneenkuljettaja