Keittiömestari, JobNord Oü
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JobNord on suomalainen henkilöstövuokrausyritys, joka keskittyy HoReCa-alan ammattilaisiin. Me vuokraamme työntekijöitä tositarkoituksella ja huolehdimme omistamme isolla sydämellä. www.jobnord.fi

Etsimme asiakkaallemme kokenutta ja motivoitunutta keittiömestaria vastaamaan huoltoaseman keittiön toiminnoista ja ruokalistan toteuttamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja.

Tehtäviisi keittiömestarina kuuluu esimerkiksi tiimin johtaminen ja organisointi, raaka-ainetilaukset ja ruokahävikin hallinta, ruokalistan kehittäminen ja ruoan laadun varmistaminen. Odotammekin sinulta aiempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä, hyviä organisointitaitoja, huolellisuutta ja vastuullisuutta, sekä suomen kielen taitoa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle paikan mukavassa tiimissä hyvien kulkuyhteyksien varrella, liikuitpa sitten julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Työt alkavat elokuussa 2024.

Jos olet ruoanlaiton ammattilainen ja etsit uusia haasteita, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen cv@jobnord.fi viimeistään 31.6.2024. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Mari Kukkonen-Kurronen, mari@jobnord.fi, 040 198 0989
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mari@jobnord.fi