Palvelupäällikkö, TietoAkseli Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Taloushallinnon kokenut ammattilainen - olisitko sinä uusi Palvelupäällikkömme

Onko sinulla kokemusta taloushallinnon vaativista tehtävistä usean vuoden ajalta? Nautitko isompien asiakaskokonaisuuksien kanssa työskentelystä? Onko sinulla kenties kokemusta tiiminvetäjänä tai esihenkilönä toimimisesta?

Hienoa, etsimme juuri sinua!

Palvelupäällikkönä vastaat yhdessä tiimisi kanssa kiinteistösijoitusasiakkaamme talous- ja vuokrahallinnosta. Toimit asiakkaan asiakkuustiimin esihenkilönä vastaten töiden organisoinnista, tiimin tukemisesta ja raportoinnista. Roolissasi osallistut myös itse varsinaiseen asiakastyöhön ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Tämä tehtävä edellyttää valmiutta hypätä rohkeasti vastuulliseen rooliin, missä pääset kehittämään ja kehittymään.

Sinä pähkinänkuoressa

- sinulla on mielellään kokemusta kiinteistökirjanpidosta, konserniosaamista, IFRS:stä sekä kiinnostusta kehittää asiakkaan talouden raportointia.

- Olet mahdollisesti vetänyt jo omaa tiimiä, toiminut esihenkilötehtävissä tai vastannut suuremmasta asiakaskokonaisuudesta.

- Sinulla on hyvät viestintätaidot ja kommunikoit asiakkaan suuntaan sujuvasti myös englanniksi.

- Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja positiivisella asenteellasi innostat myös muita.

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara ja haluamme, että viihdyt!

Meillä voit työskennellä toimistollamme tai joustavasti etänä. Olemme arkiystävällinen työnantaja, myös esihenkilöillemme:

TietoAkseli on juuri sopivan kokoinen työnantaja. Johto on lähellä meitä tekijöitä. Kaikessa tekemisessä huomioidaan inhimillisyys ja se, että me kaikki olemme yksilöitä." - PalvelupäällikköTekemisemme ytimessä on laadukas työ ja asiakaslähtöisyys. Vaalimme työssämme arvojamme: rohkeutta, rehtiyttä ja yhdessä tekemistä!

Meillä viihdytään, sillä...

- olemme arkiystävällinen työpaikka ja henkilöstöetumme ovat kattavat.

- meillä työskentelee rautaisia ammattilaisia, joilta saat aina apua ja joiden kanssa on huippua tehdä töitä.

- tarjoamme hyvät mahdollisuudet haastaa itsesi ja kehittyä ammatillisesti. meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä!

Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöiden hyvinvoinnista. Vaikka haasteita on, kuten joka ikisessä paikassa, se kuinka ne käsitellään ja niihin tartutaan, on se asia mikä erottaa TietoAkselin monesta muusta. - Palvelupäällikkö
Klikkaa tästä (https://rekry.tietoakseli.fi/pages/miksi-tietoakseli), niin pääset lukemaan lisää!

Heräsikö kiinnostus?

Mahtavaa, emme malta odottaa kuullaksemme lisää sinusta! Hae helposti lähettämällä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi sekä puhelinnumerosi meille 14.7.2024 mennessä. Ethän kuitenkaan odota liian kauan, sillä saatamme edetä rekrytointiprosessissamme heti sopivan tekijän löydyttyä. Tarkistamme tehtävään valitulta luottotiedot.

Emmekö osanneet vastata kaikkiin oleellisiin kysymyksiin tällä ilmoituksella?

Ei hätää, lisätietoja antaa palvelujohtaja Heli Koskinen, puh. 010 3472 876, heli.koskinen@tietoakseli.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.tietoakseli.fi/jobs/4530856-palvelupaallikko