Laatoittaja Helsinkiin, Tocca HR Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 17-19€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoisia laatoittajaa asiakkaallemme Helsinkiin.

Tehtäväsi koostuu n. 15 huoneiston kylpyhuoneen laatoituksesta. Seiniin tulee 15x20 laattaa ja lattiaan verkossa 10x10 laattaa. Työn täytyy hoitua itsenäisesti, joten odotamme sinun olevan ammattilaatoittaja.

Sinulta löytyy myös VTT-sertifikaatti ja voimassa olevat ammattikortit. Lisäksi toivomme sinun omaavan aktiivisen ja tarkan työskentelytavan sekä etunasi on, mikäli omaat valmiuden avustaa tarvittaessa myös rakennustyöntekijän töissä. Olisi hienoa, mikäli sinulta myös löytyy omat työkalut.

Palkkaus 17-19? osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työt alkavat viikoilla 24-25 ja kestävät alustavasti noin 6 viikkoa. Tarjolla on kuitenkin mahdollisuus työskennellä myös pidempään viimeistelyn ja lisätyön parissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit soittaa tai tulla käymään toimistollamme niin jutellaan kahvikupin ääressä lisää!

Me Toccalla haluamme olla helposti lähestyttävä ja aito työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen.

www.tocca.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tocca.likeit.fi/apply/3526108