Opiskelijaharjoittelijoita vakuutusalalle, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme opiskelijoita 6 kuukauden työharjoitteluun LähiTapiola Keski-Suomen pääkonttorille Jyväskylään. Harjoittelu alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Ohjaako toimintaasi rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus?

Jos vastauksesi on kyllä, me LähiTapiolassa etsimme juuri sinua työharjoittelijaksi elämänturvaajien joukkoihimme! LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella.

Etsimme harjoittelijoita asiakaspalvelun ja vakuutusmyynnin työtehtäviin.
Harjoittelijana toimit asiakaspalvelun etulinjassa joko henkilöasiakkaiden tai yritysasiakkaiden parissa. Palvelemme asiakkaitamme puhelimitse sekä sähköisten kanavien kautta. Lisäksi erilaiset toimiston rutiinitehtävät sekä juoksevien asioiden hoitaminen kuuluvat harjoittelun työtehtäviin.

Harjoittelija saa kuukausittain 1000 euron palkan ja sen lisäksi tarjoamme myös lounasedun. Henkilökunnan käytössä on myös oma kuntosali.

Odotamme sinulta

- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
 - Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomeksi
 - Aktiivista ja innostunutta elämänturvaajan asennetta
 - Oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä nopeassa tahdissa
 - Halua työskennellä joka päivä arvojemme mukaisesti. Arvomme ovat hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisesti erilaisissa asiakaspalvelun tehtävissä. Ympärilläsi on rento ja avoin työyhteisö, joka on valmis auttamaan sinua saavuttamaan menestystä työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tule osaksi elämänturvayhtiötämme tarjoamaan asiakkaillemme turvallisempaa ja terveellisempää elämää!

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus. Kyseessä on työtehtä, jonka perusteella työnantajalla on oikeus yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain 7 §:n mukaisesti käsitellä huumausainetestiä koskevaan todistukseen merkittyjä tietoja. Lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Hakemalla tähän tehtävään, annat suostumuksesi humausainetestaukseen ja luottotietojen tarkistamiseen alustavan valinnan yhteydessä, mikäli tulisit valituksi tähän tehtävään. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Lisätietoja

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Lähetä meille hakemuskirjeesi ja cv:si hakulomakkeemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Riitta Ärling, puh. 040 578 7154.

Odotamme innolla ja ilolla uusien työharjoittelijoidemme tapaamista!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/238580/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer