Yritysasiantuntija/Projektipäällikkö, Lieksan Kehitys Oy LieKe
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lieksan Kehitys Oy LieKe on Lieksan kaupungin kehitysyhtiö, jonka tehtävä on tukea Lieksan elinvoiman positiivista kehitystä. Tavoitteenamme on auttaa Lieksan yrityksiä kasvamaan kannattavasti.

Lieksan strategiset ekosysteemit (EAKR) on hanke, jonka päämääränä on ekosysteemin, verkostojen ja osaamisen kehittämisen avulla kehittää Lieksassa sijaitsevien puu- ja kiertotalouden, elintarviketeollisuuden ja muiden teollisuuden alojen toimintaympäristöä ja lisätä yritysten TKI toimintaa yhteistyössä koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden kanssa

Haemme Projektipäällikköä Lieksan strategisen Ekosysteemit hankkeeseen
Haemme energiseen tiimiimme projektipäällikköä, jonka tehtävänä on:

- Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteutuksesta, hallinnosta ja tiedottamisesta.
- Toimintaympäristön kehittäminen yhteistyössä alueen yritysten, Lieksan kaupungin ja muiden yhteistyötahojen kanssa.
- Aktiivinen yritysyhteistyö, sisältäen yritysten tarpeiden kartoituksen, valmennusten ja asiantuntijapalveluiden organisoinnin ja kilpailutuksen sekä tuen yrityskohtaisten kehittämis- ja investointihankkeiden käynnistämiselle.
 - Yritysten ja koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden yhteistyön käynnistäminen ja yritysten TKI-toiminnan aktivointi.

Tarjoamme näköalapaikan sinulle, joka haluat työskennellä monipuolisten, haastavien tehtävien parissa ja haluat edistää Lieksan teollisuuden monipuolistumista ja uusia työpaikkojen syntymistä.

Lieksan Strategiset ekosysteemit -hanke toteutetaan 1.4.2024 - 31.12.2026. Hankkeen tavoitteena on parantaa toimintaympäristön liiketoimintaedellytyksiä ja herättää uusien yritysten kiinnostusta teollisia toimialoja kohtaan. Hankkeen myötä alueelle syntyy lisää työpaikkoja, yritysten kasvu on kannattavaa sekä yrityskohtaisia kehityshankkeita käynnistyy alueen teollisissa yrityksissä

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on:
 Tehtävään soveltuva koulutus, intoa, asennetta ja kehittämishalukkuutta
 Tietotaitoa ja käytännön kokemusta tavoitteellisesta työskentelystä projektipäällikön tehtävässä
 Kykyä kehittää toimintatapoja jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, myös digitaalisessa ympäristössä
 Olet oma-aloitteinen, suunnitelmallinen, idearikas ja innostava tiimipelaaja ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
 Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Projektipäällikön tehtävä kestää 31.12.2026 tai hankkeen loppuun saakka. Projektipäällikön työparina toimii hankkeen yritysasiantuntija. Työpisteen sijainti: Lieksa, Kerantie 7.

Onko tämä juuri sinun paikkasi päästä kehittämään Lieksan teollisuutta ja uusien työpaikkojen syntymistä? Lähetä hakemus, cv ja palkkatoiveesi maanantaihin 24.6.2024 klo 12.00 mennessä sähköpostina osoitteeseen: heikki.rusanen@lieksankehitys.fi. Hakijoista valitaan hakemusten perusteella sopivat henkilöt jatkohaastatteluun.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävä täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Heikki Rusanen +358 40 480 4287, heikki.rusanen@lieksankehitys.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:heikki.rusanen@lieksankehitys.fi