Keittiön vuoropäällikkö, Bistro Gustaf, Porvoo, Staffmax Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 22.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme kokenutta keittiön vuoropäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Bistro Gustafiin Porvooseen. Työtunteja on tarjolla täydet 112,5h / 3 viikkoa.

Bistro Gustaf on Porvoon keskustassa vanhan kaupungin kynnyksellä sijaitseva ravintola, jota inspiroi ranskalainen keittiö. Ravintolassa tarjoillaan arkisin monipuolista lounasta sekä iltaisin ja viikonloppuisin a la carte -annoksia. Lisäksi ravintolasta löytyy viihtyisät kokous- ja juhlatilat, joissa voi järjestää erilaisia juhlia ja kokouksia.

Tässä työssä pääset ruoan laiton lisäksi avustamaan keittiömestaria päivittäisissä tehtävissä sekä johtamaan keittiön tiimiä työvuorossa. Sinulla on mahdollisuus edetä myös keittiömestariksi.

Hakijalta edellytämme aikaisempaa työkokemusta keittiön vuoropäällikön työtehtävistä sekä alan koulutusta. Toivomme sinulta löytyvän aitoa intohimoa ruoanlaittoa kohtaan sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Lisäksi tarvitset hygieniapassin. Sujuva suomen ja englannin kieli katsotaan eduksi.

Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan. Aloitus heinäkuun 2024 aikana.

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyden Mehiläisessä, sekä laajennetun tapaturmavakuutuksen myös vapaa-ajalle.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot osoitteeseen eduard.von.veh@staffmax.fi. Laita otsikoksi "Keittiön vuoropäällikkö, Bistro Gustaf".

Lisätietoja:
Eduard von Veh
HR Manager
eduard.von.veh@staffmax.fi
+358 44 972 3315

Staffmax avaa oven monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin ravintola-alan työntekijöille niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassa. Oletpa sitten tuore tulija tai kokenut konkari, etsimme kasvavaan joukkoomme juuri sinua. Työnantajana olemme joustava ja huomiomme yksilölliset tarpeesi!

https://www.staffmax.fi

Seuraa meitä somessa ja näet ensimmäisten joukossa HORECA -alan mielenkiintoisimmat työpaikat!
Facebook @ https://www.facebook.com/Staffmax.fi
Instagram @ https://www.instagram.com/staffmaxsuomi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://staffmax.likeit.fi/apply/4507441