Talous- ja hallintopäällikkö, Adecco Finland Oy, Kotka
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Palkkaus: 4411€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Talous- ja hallintopäällikköä asiakkaallemme Etelä-Karjalan Metsänhoitoyhdistykselle!

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan toimialueena on seitsemän etelä-karjalaista kuntaa: Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Imatra, Lappeenranta, Lemi ja Taipalsaari. Metsänhoitoyhdistys tuottaa neuvonta-, suunnittelu- ja toteutuspalveluita alueemme metsänomistajille. Metsänhoitoyhdistys omistaa Karjalan Mänty Oy:n, joka ostaa ja välittää eteenpäin Metsänhoitoyhdistyksen valtakirjakauppojen pyöreän aines- ja energiapuun pystykaupalla.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan toiminta-ajatuksena on olla jäsentensä oma, täyden palvelun metsäorganisaatio. Tavoitteenamme on auttaa metsänomistajia saamaan metsistään mahdollisimman suuren ja kestävän hyödyn.

Tässä vakituisessa tehtävässä vastaat koko konsernin talouden raportoinnista, hallinnosta sekä viestinnästä. Vastuullisessa ja itsenäisessä työssäsi saat kuitenkin aina tukea tiimiltäsi.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:
- Raportoinnin kehittäminen, katelaskenta sekä tilinpäätösanalyysit,
- HR:n tukeminen palkkaan, työterveyteen ja tuntiraportointiin liittyen,
- Hankinnat ja kilpailuttaminen sekä
- Viestinnän ja markkinoinnin tukeminen.

Tämän lisäksi, tulet toimimaan myös johtoryhmän jäsenenä.

Etsimme itseohjautuvaa, sosiaalista ja avointa persoonaa, jolle on kertynyt jo jonkin verran työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksesi luetaan myös kaupallinen koulutustausta.

Työntekijänä olet aktiivinen ja tuloshakuinen. Tämän lisäksi toivomme analyyttista ajattelutapaa sekä kykyä hallinnoida useaa asiaa samaan aikaan. Sinulla on hyvä ymmärrys liiketoiminnan tunnusluvuista ja kykenet luomaan kokonaisvaltaisia näkemyksiä yhdistyksen taloudesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä osaavat kollegat tueksesi. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Haethan tehtävää CV:llä ja hakemuskirjeellä osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Tehtävässä on hakuaikaa 16.6.2024 saakka. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa.
Lisätietoa tehtävästä Adeccolla antaa Senior Consultant Antti Riihimäki, antti.riihimaki@adecco.fi, p. 040 668 6384.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=17519a82e092fab0096bf4ff603c69b6&jobboardsource=MOL