Taloushallinnon assistentti / Respatyöntekijä, Worker Varsinais-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 20.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme taloushallinnon assistenttia / respatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Laitilaan.

Työhön valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työ pitää sisällään monipuolisia taloushallinnon työtehtäviä (entry-mid level), joista päällimmäisinä ovat mm. Myynti- ja ostoreskontran hoito, myynti- ja ostolaskutus, tilausten käsittely, asiakaspalvelu ja sidosryhmätyöskentely. Tämän lisäksi työ pitää sisällään yleisiä toimiston töitä kuten vastaanottotyöskentelyä ja kahvitusten järjestämistä.

Työssäsi toimit talouspäällikön kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Hakijalta toivomme soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi) tai aiempaa verrannollista työkokemusta.

Työ alkaa elokuussa 2024.

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Turun alueen työmahdollisuuksista saa arkisin Anniina Salonen p. 040 125 3942 / anniina.salonen@worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/64140374