Vastaava sairaanhoitaja yleislääketieteen osasto, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Palkkaus: 3190,36€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee vastaavan sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yleislääketieteen osastolle Pieksämäelle 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit lähiesihenkilön työparina. Työnkuvaan kuuluu sairaanhoitajan tehtävien lisäksi vastaavan sairaanhoitajan tehtävät, kuten työvuorosuunnittelua, päivittäisen työn organisointia ja kehittämistä sekä toimit yksikön esihenkilön sijaisena. Hallinnollisen työn osuus vaihtelee toiminnan lähtökohtien mukaan, keskimäärin noin 30-50% työajasta. Työ on päivätyötä (yleistyöaika).

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työelämätaitoja, vahvaa organisointikykyä sekä kiinnostusta kehittämistyöhön. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, potilas- ja asiakaslähtöistä työotetta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Toivomme, että olet avoin oppimaan uutta ja sinulla on valmius työskennellä moniammatillisissa toimintaympäristöissä. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä ja sopeutumista nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Tuntemus osastotoiminnasta ja kokemus kehittämistyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Panostamme työhyvinvointiin ja hyvään lähijohtamiseen.

Eloisa tarjoaa työntekijöille kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/605062/fi_FI